P68 de Mare Putere Lanterna Tactice LED XHP90.2 Super-Luminos Zoom Zoom Rezistent La Apa Lanterna Portabil De Vânătoare Flash De Lumină Lampă

50.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici: mai STRĂLUCITOARE - De XHP90 este cea mai strălucitoare lanterna de pe piata.Cu o construcție solidă și orbitoare luminozitate,XHP90 oferă până la 7500 real lumeni.De LUNGĂ DURATĂ - led-uri puternice folosi lanterna CREE XLamp XHP90 LED-uri,acumulator 26650 compartiment pentru a face de lucru mai mult timp.Până la 10 ore (Mediu-fascicul modul) de puternic.Capacitatea bateriei de afișare,zoom telescopic,Micro USB de încărcare lanterna.GREU și de ÎNCREDERE - Construite din aero calitate din aliaj de aluminiu.Sale de corp din aluminiu durabil și rezistență la șoc îndure manipularea dură.Potrivit pentru vânătoare,alpinism,pescuit, echitatie,camping și în aer liber Aventură de Supraviețuire etc. REZISTENT la APĂ - Ploaie și zăpadă va rula pe orice vreme corp din aluminiu.Rezistent la apă în conformitate cu IPX-6,rezistent la Apă,poate fi folosit în vreme ploioasă,dar nu se poate pune în apă. 1. Bec: XHP70.2/XHP90.2 2.5 -Moduri: 100% -70% -50% -Flash-SOS(XHP70.2)/100% -70%-Flash(XHP90.2). 3. Durata de viata: 100.000 ore 4. Lanterna de culoare: negru 5. Culoare emisa: alb lumina 6. Întrerupător: Apăsați comutatorul 7. Caz material: aluminiu Durabil aeronautică clasa a 8-a. Distanță de iluminat: 200-500 de metri 9: LED-uri de viață: mai mult de 100000 de ore 10. Baterie:18650 Baterie (bateria nu este inclusă) 11.Zoom: Mecanic zoom 12.Rezistent la apa: IPX6 Pachet : 1*XHP90.2 Lanterna (nu sunt incluse baterie) Timp de Transport maritim Sfaturi:

Toate pachet trimis prin e-mail înregistrată.cu număr de urmărire pot urmări pachetul statu.este de securitate în condiții de siguranță de transport de marfă.Timpul de livrare este de aproximativ 20--50 de zile.Ca urmare a diferitelor țări, politicile și de vreme și de alte motive.trimis la diferite tara ,timpul de livrare va fi diferita.Are întrebări.vă rugăm să nu ezitați să mă contactați prin ali mesaj.vă mulțumesc!

Feedback-ul:

Lăsați feedback-ul negativ este nu poate rezolva problema.Sunt multe, mult mai pozitive moduri la faza asta despre o bună comunicare, vă Rog, mesaj trimis la noi prin www.pizzeriaalforno.ro.vom încerca noi mai bun pentru a rezolva problema.vă mulțumesc!

Despre Taxe:

Vom încerca noastre cele mai bune la serviciu.Pentru că personalizate regulile sunt diferite în fiecare țară, tarife și accize nu sunt responsabilitatea noastră și nu suntem calificați să răspundă la întrebări pe acest subiect.Te rog cercetare țării tarifelor de import și accizele înainte de a cumpăra..

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tensiunea De Ieșire Nici unul
Conexiune Desktop
Utilizare Comutare
Nume De Brand banggood
Output Type Nici unul

Produse similare