Magic Bigudiuri Spirala de Păr Curlerst Bigudiuri Role Styling Kit Role de Păr Curling Tije cu 1 Styling Cârlig for55cm

12.58lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


modname=produse&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor Dimensiune: 55Cm

1. 【SIGUR ȘI FLEXIBIL】: Spirala Bigudiuri Se face De animale de COMPANIE de Calitate a Materialului Textil, Rezistente Si Reutilizabile, Nici de Căldură Necesară Sau Permanent Poțiune, Proteja Parul De Deteriorarea, Potrivit Pentru Copii, Adulți Sau Femei Gravide.

2. 【MAGIC BIGUDIURI】: Fără Căldură Bigudiuri Este Un Excelent DIY Instrumente de Styling Pentru Diverse Coafura, Destul de Blând Pentru a Utiliza Pe Parul Fragil, un Efort de a Crea Frumoase, Bucle Elastice, Cadoul Perfect Ales Pentru Femei.

3. 【BIGUDIURI KIT】: Vei Primi 20buc Bigudiuri Magic Spirală Tije În Roz Și Galben, Echipat Cu un Stil Cârlig.Fiecare Bigudiu de Păr Poate Întinde până La 55cm/22", Aplicabil Pentru Par Mediu Sau Lung.

4. 【SIMPLU SĂ UTILIZAȚI】: 4 Pași Pentru a Obține Parul Cret, Asambla Carlig, Fir-L Prin Role de Păr, Trageți-o Mică Secțiune De Păr(Semi-Uscat) Aproape de Scalp În Spirală Role de Păr, Ia De pe Cârlig, Scoateți Fiecare Bigudiu După Părul Uscat Complet.

5.【 TREZI CU BUCLE】: Magia Bigudiuri Este Moale Și Ușor, Confortabil Să Doarmă În, Ușor, Rapid Și în condiții de Siguranță Pentru a Crea Definite, Lucioasă Bucle.Vom Sta În Spatele Nostru Bigudiuri Role, Dacă Orice Îndoială, Vă Rugăm Să Ne Contactați Pentru Ajutor.

olor: albastru + verde.Roz + portocaliu, rose roșu + violet (aleatorii de livrare)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Aplicabile păr -
Numărul de Bucăți Combo
Material Nailon
Tip Cârlig & Bucla
Tip De Element -
Origine NC(de Origine)
Cantitatea -

Produse similare