Inox 304 Lingura Lingura Filtru De Grăsime Lingura Strecuratoare Lingura De Supa De Separare A Uleiului De Gătit Strecurătoare Instrumente De Separare A Uleiului Strecurătoare

37.56lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


♛Descriere produs:♛

Nu se dizolva ca de plastic în ulei fierbinte.Atunci când dăm de mâncare, este ușor pentru a lăsa lichidul să curgă.

Nu mai au preocupări despre libertate mânere.Suprafață netedă pentru prevenirea murdare.Ușor de curățat, mașină de spălat vase în condiții de siguranță.

Masina de spalat vase în condiții de siguranță, pentru a evita expunerea prelungită la apă sau alimente acide pentru a preveni pătarea.Solid si foarte robust.

Folosindu-le in casa, restaurant, și cu alte ocazii, atunci când sunt într-un bufet, timp de petrecere.Supa polonic și strecurătoare sunt practic convenabil pentru a vă bucura de oală fierbinte.

Perfect conice sfat pentru măsurători precise de decorare, ideal pentru servirea sos și condimentarea aperitive, salate, aperitive și deserturi, sosuri, salata, ciocolată și mai mult.

Caietul de sarcini: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Material: Oțel Inoxidabil Dimensiune: 9.5 cm lățime și 30,5 cm Pachetul include: 1 x Filtru de Ulei Lingură Notă: din Cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristică Eco-Friendly
Tip Colanders & Filtre
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Filtru de ulei lingura
Certificare CIQ
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil

Produse similare