2 buc de Alarmă Dopuri Centura de Scaun Auto Clipuri Pentru cele Mai multe Vehicule Durabil de Înaltă Calitate, Accesorii Universale

17.96lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici

1. Introduceți produsul în gaura de cataramă de siguranță și apăsați-l ușor pentru a face procesul de conducere mai confortabil, iar șoferul și pasagerii să nu mai vă faceți griji despre a centurii de buzzer.

2. Realizat din aliaj, măiestrie rafinat, durabil, confortabil la atingere și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Un unic, convenabil de design care pot fi montate cu ușurință pe 95% din modele de masini de pe piata.

3. Steagul American model clip curea pentru a alege, ambele sunt elegante și funcționale, meci cu centura de scaun auto perfect.

4. Acesta este preferat de toți proprietarii de automobile și poate fi dat ca un cadou pentru tine și pentru cei în nevoie.

5. Garanție De Calitate.Avem încredere în produsul nostru și întotdeauna înapoi cu incredere servicii pentru clienți, vă rugăm să ajunge la noi, dacă aveți orice întrebări sau probleme cu privire la produsele noastre.

Caietul de sarcini

Material: Metal

Culoare: Negru, Alb-Rosu

Dimensiuni: Latime 2.1-2.3 cm

Pachetul Include:

2 x Scaun Auto Clip Curea

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand MAHAQI
Origine NC(de Origine)

Produse similare