Scaun Cotiera Tampoane,2 Pack Căptușit Cotiera pernite cu Spuma de Memorie Cot

13.41lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

Material - 100% poliester Moale(învelișul exterior) și premium de înaltă densitate spuma de memorie(interior de umplere),face respirabil și nu doare pielea.

Marimea Perfecta - 24.5x7.5x3.3 cm/9.64x2.95x1.29inches, universal se potrivesc pentru cele mai multe, acasă sau la birou sarcina scaune.Cotiera pad are doua bretele foarte lungi, care pot fi tăiate și ajustate pentru a se potrivi orice dimensiune cotiera.

Amprenta funcțională - buna brațul pernă de umplutură din spumă cu memorie pentru maxim odihnă și cot de relief, dispersat presiune, indiferent unde vă aflați,la birouri, case sau în timpul avion excursie.

Mașină de spălat - fi gratuit capac detașabil printr-un fermoar convenabil de design care să permită pluș acopere velur să fie spălate la mașină oricând pentru o curatare usoara.

Cadoul Perfect - oricine care detine un scaun de birou sau are nevoie de statul pe scaun pentru o perioadă lungă de timp poate fi în mare nevoie de astfel de un cot pad pentru a reduce presiunea de cot și antebraț,te va uita pentru un cadou.

Pachetul Include:

1 Pereche Scaun Cotiera Tampoane

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Alte
Stil Modern
Utilizarea scaun
Numărul De Model Chair Armrest Cushion Pads
Origine NC(de Origine)
Model Alte

Produse similare