1 Pereche Touch Controller Silicon Inel de Prindere Capac+Reglabil Curea de Mână+Degetul mare de Capace pentru Oculus Quest 2 VR Accesorii de Protectie

42.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1 Pereche de Silicon Anti-Alunecare Touch Controller Acoperire pentru Oculus Quest 2 VR Mâner de Sudoare Caz Dovada Deplină Manșon de Protecție

Caracteristică:

1. Protecție completă: silicon touch controller prindere capac și inel de siguranță capacul oferi protecție completă pentru pentru Oculus Quest 2 controlere de impact, zgârieturi și murdărie.Fuzeta curea este confectionata din material rezistent Piele PU, care previne controlere de a fi aruncat afară în timp ce juca jocuri.

2. Mare de Reglare: nailon autocolant cu catarama de metal de design face ciolan curea reglabilă pentru a se potrivi diferite dimensiuni de mâini.Rotativ nit vă permite să ușor pentru a regla unghiul potrivit de dimensiuni diferite mâinile sau acțiuni de joc, adăugând mai multă flexibilitate.

3. Gaura Design: design gaura pe silicon de protecție inel de acoperire asigură că semnalul poate intra operator în mod normal.Benzi elastice reglabile sunt realizate din tesatura elastica pentru uzura, elasticitate și anti-alunecare.Anti-coliziune protecție inele de silicon sunt realizate de înaltă calitate silicon.

4. Aspectul Umanizat Degetul Socket Design: Noul design anti-derapare, adăugând anti-derapare model de linii pe suprafața Speciale de prindere rezistență în timpul de mare intensitate VR juca sau mâinile transpirate, puteți ține cu ușurință controlerul și pentru a preveni-l de la care se încadrează sau care se încadrează.care este mai confortabil pentru persoanele cu mâini mari să dețină și ușor pentru a ajunge la toate butoanele; punctul de proiectare pe inelul de acoperire poate acționa ca un tampon atunci când inelul este hit, care este liber de coliziune și zgârieturi.

5. Ușor de instalat și de a Elimina: uni-body design face prindere acoperi foarte ușor să se integreze în sistemul de comandă sau elimina.All-in-one de proiectare, nu vă faceți griji despre mișcări viguroase va face de prindere capac începe să alunece.Pachetul include: 1 pereche de controler tactil prindere acoperă cu ciolan curele și 1 pereche Butonul de acoperire.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru, Alb

Material: Silicon

Produs Dimensiune: 200 X 140 X 30 mm/7.87 X 5.51 X 1.18"

Produs Greutate: 97g

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 Pereche X Controler Tactil Prindere Acoperă

1 Pereche X Ciolan Curea

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Volumul 200
Numărul De Model Touch
Pachet Da
Greutate 105 g
Compatibil Marca Pentru
dimensiune 200
Model Compatibil Pentru
Nume De Brand vanpower
Origine NC(de Origine)
Tip Controllers

Produse similare