25W Wireless Mini Polizor Electric Gravură Stilou Reincarcabil Litere Pix de Control Portabil Viteza Gravură Metal 3 Sculpta B3Z4

29.12lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Putere: 25W

Voltaj: 3.7 V

Viteza: 5000-25000r / min

Diametru de prindere: 2.35 mm (Potrivit pentru toate 2.35 MM caietul de sarcini cap de măcinare, reducerea de foraj etc.)

Dimensiune: Aprox.Aprox.125x16mm / 4.92x0.63 inch

Caracteristici:

* WIRELESS ÎMBUNĂTĂȚIT POLIZOR ELECTRIC PEN: Acest slefuire pen vine cu baterie reîncărcabilă litiu, astfel încât să puteți folosi oriunde.

* Aplicație: Potrivit pentru toate tipurile de sculptură în piatră, sculptură în lemn, de măsline, de sculptură, de plastic, sculptură, ou sculptură, sticlă, sculptură, ceramică sculptură, de foraj și toate tipurile de metal suprafata de slefuire, gravura, decupare, etc.

* 3 viteze: 5.000 la 25.000 RPM ieșire a face instrument rotativ și mai proeminent.Trei viteze de selecție poate aplica la diferite situații precis, și de a face proiecte mai ușor și mai profesionist.

* Dual de Utilizare: Încărcarea și conectarea cu dublă utilizare, poate fi conectat la sursa de alimentare în timp ce de încărcare, mai eficient.

* Putere de Afișare: 1 lumina = 30% putere, 2 lumini = 31% - 70% din putere, 3 lumini = 71% - 100% putere.

* Sistem inteligent de Protecție la Suprasarcină: atunci Când rezistența este prea mare, puterea va fi tăiat în mod automat.

* Confortabil la îndemână și foarte ușor pen format face creatiile tale mai liber.

Notă:

1. Acesta trebuie să fie încărcat complet înainte de prima utilizare.

2. Nu este potrivit pentru mare sculptură, perforare, tăiere, măcinare.zgomot ușor și temperatura în timpul funcționării mașinii sunt fenomene normale.

Vă rugăm să permiteți-1-3mm diferenta din cauza manuală de măsurare.

4. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Pachetul Inclus:

1 x Wireless Polizor Electric

1 x USB Cablu de Încărcare

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Certificare Nici unul
CNC sau Nu Normal
Putere 25W
Este Dispozitiv Inteligent Da
Numărul De Model De control al vitezei de gravură pen
Origine NC(de Origine)
Starea Noi

Produse similare