Cască Caz Pentru Huawei Freebuds 3 Caz Shookproof Capac De Protecție Cârlig 8 Culori Caz Silicon Pentru Huawei Freebuds 3 Caz

3.05lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

【PUTERNIC AIRPODS PROTECTOR】 Realizate de super putere cauciuc siliconic, coffea FreeBuds 3 caz acoperire protejează valoroase FreeBuds 3 de praf, particule de praf și alte enervant, dacă este depozitat într-un standard FreeBuds 3 docking station cutie.

【ANTI-ȘOC, de PRINDERE ANTI-ALUNECARE】 grele, groasă de 3 mm în plus silicon absoarbe eficient socurile in caz de cădere, astfel protejarea FreeBuds 3 la șocuri.

CE se POTRIVESC de PRECIZIE MĂIESTRIE】 Am conceput acest silicon reumplere caz acoperire pentru măsurare precisă, fără dezordine, menținând astfel portabilitatea, funcționalitate și aspect la modă de FreeBuds 3 doc de încărcare.

【PERFECȚIONAT CU UN PORT CABLU】 nevoie pentru a elimina silicon Airpods de protecție a percepe căștile!La FreeBuds 3 a pielii dispune de o ușă decupaj care vă permite să încărcați căștile fără a scoate capacul. (FreeBuds 3 și încărcare caz NU sunt incluse)

Caietul de sarcini:

caietul de sarcini:

Nume: Huawei Freebuds 3 Varfuri Din Silicon De Caz

Material: Protecția Mediului Silicon

Potrivit pentru modelele: Pentru Huawei Freebuds 3

Caracteristicile produsului: Pentru Huawei Freebuds 3 silicon husa de protectie este fabricat din material de silicon de înaltă rezistență, suprafața este pulverizat cu piele-friendly ulei, nici o amprentă, nici cenușă.

Pachetul Inclus:

1* capac de protecție

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand SIFREE
dimensiune For Huawei Freebuds3
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Material Silicon
Tip De Element Caz De Protecție De Silicon
Numărul De Model Pentru Huawei freebuds3
Dropshopping Suport

Produse similare