Portabil Selfie Inel de Lumina Pentru Telefon CONDUS Moale Lumină Inel Clip Lampa Fotografie Machiaj Telefon Mobil Lentile Pentru IPhone IPad Samsung

10.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Portabil Selfie Inel de Lumina Pentru Telefon CONDUS Moale Lumină Inel Clip Lampa Fotografie Machiaj Telefon Mobil Lentile Pentru IPhone IPad Samsung

Descriere

Selfie lumină clip telefon cu mini dimensiune este utilizat pe scară largă pentru a spori iluminat.Indiferent pentru selfie, video conferinta sau machiaj, aduce acest portabil selfie lumina cu tine in geanta, valiza, valiza, sac de aparat de fotografiat, vlogging kit, sau machiaj organizator este o alegere perfecta.

Caracteristici

Selfie lumina telefon clip

-Culoare: așa Cum se arată.

-Material: ABS, PC.

-Dimensiune: 5.7x4x2.7cm/2.24x1.57x1.06inch.

Greutate: 10g.

De tensiune și curent: DC 5V/1A

Capacitate baterie: 100mA

Lista de ambalare

1 * Selfie lumina telefon clip

Ghidul Cumpărătorului

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.Pentru en-gros,noi va oferim discount pentru tine,pls contact cu noi, spunându-ne cantitatea și culoarea pe care doriți.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și obiceiul de a pleca informații despre noi, dacă vrei să.

Cum pot urmări meu parecel?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Cele Mai Importante:

Dacă aveți orice întrebări despre produsele mărime ,preț și shippng taxă,și timp de transport maritim Pls simțiți-vă liber să ne conatct în loc de a deschide un litigiu sau de a părăsi un feedback negativ.

Feedback-ul

Dacă te simți mulțumit, vă rugăm să ne dea un rating de 5 stele, va fi cea mai mare încurajare pentru noi și pentru tine de a crea un serviciu mai bun.Fiecare efort doar pentru a vă oferi o simt mai bine, însoțită de o sinceră.Vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Țineți Tip clip
Item1 Selfie Lumina Telefon Clip
Item3 Telefonul Selfie Umple De Lumină Clip
Certificare Nici unul
Item4 Noaptea Selfie Consolidarea Lumina
Item2 Telefonul Selfie Mini Lampa
Nume De Brand ziyoulang
item5 Noaptea Selfie Suplimentare LED
Origine NC(de Origine)
Utilizare fotografie

Produse similare