ZHONG MIN HONG TAI CHINA Oolong Ceai Chinezesc Da Hong Wuyi Yancha Mare Robă Roșie Pao 100g

34.09lei

Adauga la lista dorintelor

Teaware

Descriere produs


Tip: Ceai Oolong

Origine: Fujian, China

Ambalare: Sac

Greutate netă: 100g

Descriere:

Un mong toate Bohea ceaiuri, Da Hong Pao are cea mai bună reputație.Da Hong Pao este un mit de ceai Chinezesc, din moment ce atât de multe povești mitice despre asta, dar atât de rar ... e spus doar de mai multe liangs disponibile în fiecare an."ADEVĂRAT" Da Hong Pao este aproape imposibil de a câștiga.

Original Da hong pao este făcut din plante de ceai care a crescut într-o stâncă din muntele Wuyi.Locația de stâncă este numit "Nouă Drgaon Peșteră" .Pe tot parcursul anului, transudatory fantana din crapaturile dintre pietre hrăni patru de "Da hong pao" ceai de plante care supravietuiesc dupa o mie de ani.Da hong pao plante naturale inegalabil de producție.Fiecare liang de "TURE" Dahongpao este vândut la mii de dolari SUA.

La strâns frunze răsucite de Da hong pao sunt verzui maro la culoare.Orange ceai de lichid veni cu puternic parfum floral.Chiar și după nouă infuzii, floral parfum dulce-parfumat osmanthus rămân.După degustare, parfumul va dura în gura ta pentru mult timp.

Da hong pao ceai disponibile în piață de ceai este facut din plante de ceai care clonat din original "Da hong pao" plante în stâncă.

Berii Ghid: Loc de o lingurita la o cana intr-un infuzor, filtru sau ibric.Porniți fierbătorul off, înainte de a fierbe, când auzi apa hodorogit.Se adauga fierbinte, dar nu clocotită, apă și infuzat timp de 3 minute.Se serveste imediat sau elimina frunzele pentru a preveni alterarea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Forma Frunze Vrac
Fabrica ZHONG MIN HONG TAI
Origine NC(de Origine)
Data De Expirare 18 luni
dimensiune 100G
Țara/Regiunea de Fabricație China

Produse similare