MoesHouse ZigBee casei inteligente Wireless Scena Comutator 4 Gasca de la Distanță Portabil Tuya Zigbee Hub Necesară Nici o limită la Dispozitive de Control

49.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tuya de Viață Inteligentă ZigBee Smart Home Comutator Wireless 4 Gasca de la Distanță Portabil Tuya Zigbee Hub Necesară Nici o limită la Control pentru Smart Home Automation Scenariu

De MoesHouse

Caracteristici Principale:

1. Smart automatiza Tuya ZigBee wireless scena de la distanță a comuta la orice Tuya dispozitive inteligente în Viață Inteligentă App pentru a seta diverse scene pentru viața inteligentă.Atingeți-to-run pentru a obține un alt control mai ușor pentru toate Tuya dispozitive inteligente, cu o cheie de pe un întrerupător la distanță.Fiecare buton poate satisface mai multe nevoi, realizând scene diferite.Imaginați-vă inteligent de legătură pentru a crea un spațiu infinit cu sârmă scena comutator.

Notă:ZigBee hub necesare pentru adăugarea switch pentru utilizare normală.

2. Trei moduri de asociere pentru fiecare buton pentru a realiza 12 scene din 4 gasca scena de la distanță,cum ar fi modul,modul acasă,modul de film în fiecare buton,etc. Pentru a crea orice inteligente de automatizare, după cum doriți pe telefonul tău inteligent app pentru a începe un alt stil de viață inteligent,nu mai comandă vocală nevoie,nici mai mult timp pentru a deschide aplicația,doar o singură atingere este necesar,atunci când sunt obosit de la o zi de lucru.

3. Compact m ini design portabil : este un fir de perete de la distanță atunci când este atașat la perete cu suport de perete , control de la distanță pentru portabile atunci când neatașat.Ea poate fi efectuată în mod convenabil la balcon, dormitor, bucatarie, si mai mult din cauza dimensiunilor sale compacte .

4. Acesta poate fi utilizat în numeroase scene cu dispozitive inteligente: accelereze dispozitiv inteligent răspunde timp, să ofere mai mult control fluid, elimina dependența de o rețea WiFi numai.

5. Repara-l oriunde doriți cu bandă adezivă pentru fixare pe perete sau pune-o oriunde pentru easy touch; consum Redus de energie cu viata lunga a bateriei;fara cabluri necesare pentru o utilizare simplă ,ușor de a stabili mai multe de control pentru a realiza rapid și ușor upgrade-uri.

Notă:în legătură Inteligentă pentru Tuya dispozitive inteligente pentru condiții normale de utilizare,nu poate fi utilizat singur, fără Tuya dispozitive inteligente.

Parametru:

Intrare:CR2430 3V(baterie nu sunt incluse)

Dimensiuni:86*86*13mm

Lista De Pachete:

Wireless scena comutator*1(CR2430 3V baterie nu sunt incluse)

Manual*1

Autocolant*2

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand moeshouse
De Viață A Bateriei 730 zile
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 86*86*13mm
Intrare CR2430 3V(baterie nu sunt incluse)
Certificare ce
Tip Comutator Comutator Buton
Este Dispozitiv Inteligent Da
Material Plastic

Produse similare