Callizio Femei Din Piele Stil Occidental Bloc Toc Înalt Cizme Elegante Noul Sezon Subliniat In Picioare De Sex Feminin Încălțăminte

221.05lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Callizio Femei Western Boot De Colectare - 47.036

Callizio Femei Colectie de ghete - Glezna Western Boot Model un Plus de Confort în Pas - Cizme de Iarna pentru Femei Confortabil se potrivesc, atunci când poartă.Produsele care sunt ștampilate ca "Callizio" sunt Făcute doar de la 100% Pur Autentic din Piele.Superioare, Captuseala: 100% Piele naturala Captuseala Interioara: Cald Căptușite cu Material de Talpa: Cauciuc Înălțimea tocului: 7,5 cm Boot Inaltime: 25cm Design Minimalist Callizio Garanție de Calitate Înaltă Suport Arc Branț în Mărime Utilizate în Fotografie: 37 Tinuta Sugestii: b Blocare cizme cu toc care stau cu lor tăiate rotund și shirred forma la partea superioară, oferă atât de zi cu zi și aspect elegant cu iubitul-blugi tăiate și neajutat pulovere cu guler.

Despre Callizio

Callizio Este unul dintre brandurile de ARASTA Inc., care a fost înființată în 2007, de lucru ca comerțului internațional bratara industrie.Ca Callizio , Ne sunt active în principal în domeniile de Bărbați și Femei Încălțăminte atât de oțel moda bijuterii colier argintiu sector.Exportul de pantofi de la arena mondială, participarea la principalele internațional de încălțăminte expoziții (cum ar fi O-Moscova / Rusia, Pur Londra - Londra/ Marea Britanie, exposhoes-Kiev / Ucraina, MODA UK - Birmingham / Regatul Unit, artexpo-Kiev / Ucraina, pantofi la comandă-Istanbul / Turcia , Etc.), design de moda, trend-setare sunt cheia specialități de brand-ul nostru.Callizio Înseamnă a avea produse exclusive, strict manual.Fiecare etapă care este luată de către echipa noastră este realizată cu meticulozitate, cu maximă atenție la cele mai mici detalii ale produselor noastre.

Cu obiectivele și creativitatea atenție maximă la detalii, vom produce, de iarnă și de vară colecții de încălțăminte, în conformitate cu continuu de îmbunătățiri noastre de Callizio Prin crearea și următoarele tendințe care sunt imediat schimbarea și dezvoltarea în întreaga lume.Luând în considerare armonia pe detalii de fiecare etapă de producție face Callizio Ca o marcă unică.Echipa noastra R & D este de lucru numai pentru găsirea și crearea de noi modele pentru diferite regiuni cererile și cerințele.Suntem crearea de colecții de sezon, care sunt în linia de "Design Minimalist".Luăm loc în fiecare mic detaliu în producție, în scopul de a servi maximum de calitate preturi economice.Echipa noastră întotdeauna acordă o atenție foarte mare pentru cererile de a ajunge complet "Politica de Callizio ", care este de a asigura 100% satisfacție a clienților.

Callizio Atrage imens atentia pentru a fi un inovator brand, mai degrabă decât folosind metode traditionale de cumpărături pentru clienții noștri.Avem de rang înalt și larg răspândită prezența, mulți clienți de reputația cu ajutorul nostru aggreged parteneri cu ridicata oferte pentru pantofi în țările lor.Cu noastre întâlniri B2B, s-au alăturat decizii sau acorduri, ne răspunde cerințelor unice ale clienților noștri cât mai accesibile preturi, cu produse de înaltă calitate.

Întrebări frecvente și Note de Callizio

Transport

1. Comanda dvs. va fi pregătite și expediate variind în termen de livrare www.pizzeriaalforno.ro verifică plata.În cazuri speciale, dacă există un supranatural stare, se poate lua un clește de zile.

2. Am expediat toate elementele noastre prin CAINIAO.Puteți verifica timpul aproximativ pentru livrarea de pachete în județul dumneavoastră de noastre de livrare hartă.

3. Veți primi numărul dvs. de urmărire de la Cainiao.Puteți urmări pachete în fiecare moment.

4. Vă rog, deci, nu există nici un cost de transport maritim, dar clienții noștri fideli sunt responsabili pentru taxele vamale suplimentare, taxe vamale și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate de la data de livrare.

Livrare:

Puteți verifica timpul de livrare pentru țara dumneavoastră în harta de mai sus.Dacă aveți nevoie de orice alte informații, vă rugăm să nu ezitați să ajungă în echipa noastră.

Returnare și Schimb:

1. Callizio garantează că toate produsele pe care le produce, a fi plin de calitate așa cum am promis.Nostru departament de control al calității va examina produsul de două ori înainte de a livra pachetul.Tu nu va primi nici defecte de calitate.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, deși nu orice problemă de calitate, vă sunt capabili de a returna produsul pentru inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni elementele.Cu toate acestea, clienții trebuie să fie informați că ei sunt responsabili pentru toate taxele de transport maritim și de produsul care l-ai primit, nu ar trebui să fie utilizate.

Feedback-ul

1. Schimbul de satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu noastre de pantofi și servicii.Dacă este posibil, poza cu pantofii noi ne va face atât de fericit!

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul rău în mod direct (Ta feedback-ul rău ne va afecta profund), vă rugăm să ne e-mail.Despre preocupările dumneavoastră ne va oferi cu siguranță o soluție satisfăcătoare și de a face 100% mulțumit.

Contactati-Ne

Vă rugăm să ne contactați atunci când aveți cumpărături fericit.Toate e-mail sau mesaje vor fi răspuns în 24 de ore.

Ghid de cumpărături pentru Callizio Cumpărători

Plasați o comandă.Apoi, am primit comanda.Ne va fi de așteptare pentru plată care www.pizzeriaalforno.ro va elibera.După asta este, ne va pregăti pentru dumneavoastră.Apoi, vom pack comanda la depozitul nostru meticulos.O companie de transport va ridica comanda de la depozitul nostru.Acestea se vor finaliza procedurile de marfă și enplane le e timpul pentru Zbor 321towards Țara de Destinație Nu va fi vămuire proces în țara de destinație.Comanda dvs. va fi luată de către autoritățile locale de marfă companiei.În cele din urmă, produsul este "Livrat"...

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Sezon Iarna
Materiale De Captuseala Lână Faux
Tip De Element Cizme
Toc De Tip Toc pătrat
Cizme Tip Vest
Numărul De Model 47.036
Numele Departamentului Adult
Branț Material tesatura
Cu Platforme No
Înălțime Toc Mare (5-8cm)
Forma De Deget A Subliniat Toe
Nume De Brand Callizio
Material De Sus Piele Naturala
Material De Talpa Cauciuc
Tip De Închidere Slip-On
Boot Înălțime La Mijlocul Lunii Vițel
is_handmade Da
Origine TR(Origine)
Model Tip Solid

Produse similare