Reglabil 23X LED-uri Lupa Binoculară Dublu Ochelari, Lupă Obiectiv Bijutier Uita-te la Repararea Kit de Măsurare cu LED-uri Lumina

83.14lei

Adauga la lista dorintelor

Bărbați Ochelari

Descriere produs


Caracteristici Produs:

1.Stânga și dreapta de ochelari suport este instalat cu două LED-uri cu lupa ochi patch-uri, fiecare dintre care este atașat cu o 8x lentile.Și 15x extins obiectiv poate fi instalat pentru a realiza o mărire de 23x.alternativ utilizarea a două butoaie pot atenua oboseala vizuală, și de a îmbunătăți eficiența de lucru.În momentul de non-utilizare, este necesar doar de a transforma lentile de barili în sus în loc de a lua în jos de sticlă.

2.Separat de design de lămpi cu LED titular și comutator de control compartimentul pentru baterii se pot evita schimbarea iradiere punct atunci când operează comutatorul.Nu este necesar pentru a verifica iradiere punct din nou în timpul utilizării repetate.

3.Lumini cu LED-uri are două trepte de reglare a funcțiilor, respectiv a regla CONDUS la lumină moale și lumină strălucitoare, și să îndeplinească diferite raze de lumină condiții.

4.Ochelari suport lungimea este reglabilă.Utilizatorii pot ajusta lungimea suportului potrivit lui facial, pentru purtarea mai confortabil.

5.Pad nas este reglabil.Utilizatorii pot ajusta pad nas în funcție de forma de podul de nas pentru a satisface nevoile de toate tipurile de oameni.

6.Baril obiectiv poziția poate fi ajustată prin deplasarea 5mm pe orizontală la stânga și la dreapta de pe suport.Ajustarea se poate face în funcție de forma fetei lățime și doi ani distanță pentru a asigura ochi patch-uri sunt în poziția centrală a ochilor.

7.Ochi patch-uri pot fi rotite în sus și în jos la 180° pe suport, astfel încât nu este necesar de a lua în jos întreaga lupa cadru în timp de non-utilizare, și să-l ușor pentru a utiliza data viitoare.

Aplicație:prelucrari mecanice, reparatii electronice, bijuterii de evaluare, ceas de reparații și micro sculptura,etc.

Caietul de sarcini:

Principalul obiectiv mărire:8x

Extins lentile de marire:15x

Max.Mărire:23x

Distanța focală a cristalinului principal:62mm

Distanța focală a extins lentile:33mm

Combinate focală:21mm

Sursă de lumină:LED

Rotativ unghi raza:180°

Material lentile:optic rășină

Model:9892H-1

Alimentat de built-in de 6*baterie LR1130

Cutie dimensiune(L*W*H):155*50*70mm

Măsuri de siguranță:

1.Nu pune lupa în lumina directă a soarelui, astfel încât să nu provoace un incendiu.

2.Nu te uita la soare cu o lupă, astfel încât să arde ochii.

3.Nu ștergeți lentilele și scoici cu alcool, benzină și alte substanțe chimice.

Pachetul Inclus:

1x ochelari

1x manual de utilizare Despre Transport: Suntem folosiți de obicei epacket trimite, va ajuns după 6-20 zile

Transport: Putem Livra în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO.Produsele sunt expediate prin China Post Air Mail, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.Dacă nu puteți să așteptați pentru mult timp,vă rugăm să alegeți alte moduri de transport,ca EMS sau DHL.

Plata: acceptam urmatoarele metode de plata: Cridet Card; Moneybooker;T/T, Western Union;Viză.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Garanție: Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați un FEEDBACK POZITIV cu 5 stele.Vom aprecia foarte mult.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice diferend.

Retur si Schimb: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Toate produsele noastre vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb.Înainte de a returna produsul, va rugam sa ne contactati pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni.Va vom returna dupa primirea produselor returnate.Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Element Eyewear
Lentile De Culoare Clar
Lenses Optical Attribute Anti-reflective
Lens Height 3.5 cm
Lens Width 3.5 cm
Gen Unisex
Lenses Material Polycarbonate
Frame Material Plastic
Nume De Brand simvey
Eyewear Type Ochelari De Citit

Produse similare