În Aer Liber Zapada Ghete De Hiking Trekking Jambiere Jambiere Pantofi Acoperi Camping, Alpinism, Schi Cizme Impermeabile Ghetre Picior Cald

16.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


În Aer Liber Zapada Ghete De Hiking Trekking Jambiere Jambiere Pantofi Acoperi Camping, Alpinism, Schi Cizme Impermeabile Ghetre Picior Cald

Caracteristici:

1、Premium Material: ghetre caracteristică durabil 70D turn de catifea pentru a proteja picioarele de la șerpi sau insecte.Ele pot proteja picioarele și cizme de ploaie și să păstreze picioarele uscate.

2、Design Practic: atunci Când mersul pe jos în zăpadă, ghetre pot bloca zapada si umezeala bine pe cizme, ține picioarele calde, și ele pot fi, de asemenea, folosit pentru alergare, drumetii, vanatoare, plivitul, motociclete și alte activități în aer liber.

3、Portabil de Design: Acestea sunt foarte ușor atunci când poartă.Ele sunt ușor de ori și apoi a pus într-un rucsac.Și acestea sunt compacte.

4. Easy pentru a Utiliza: burdufuri sunt ușoare atunci când poartă.Este ușor de ori și apoi a pus într-un rucsac.

5、Ușor De Curățat: ghetre sunt mașină de spălat în condiții de siguranță și poate fi usuca, pentru a o refolosi.

Caietul de sarcini:

Avantaj: extins cârlig și buclă de fixare este ușor de pus și decolare, chiar și atunci când poartă mănuși.Plastic șiret catarama nu vor fi afectate de vreme, chiar dacă pantoful este înghețat, nu se poate ține șiret bine.Luminoase tricot curele, frumoase și practice.Tesatura de gheată este rezistent la apa si respirabil pentru a păstra cracii uscat.

Lista De Ambalare:

1 Pereche de rezistent la apa Snow Boot Ghetre

Note:

1. Informații dimensiune este numai pentru referință, vă rugăm să permiteți-1-2 cm (0.4-0.8") diferențele din cauza măsurare manual, mulțumesc.

2. Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Material Poliester
Tip Sport Ciclism
Tip De Element Încălzit De Picior
Origine NC(de Origine)

Produse similare