Rotary Masina de Gunoi, Masina de Gunoi Poate Sac de Gunoi cu Suport de Telefon de pe Bancheta din spate coș de Gunoi Cadru Rack Suport Auto Accesorii de Interior

28.03lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Ești îngrijorat de gunoi?

Nu există nici un loc pentru a pune gunoiul în mașină.Odată ce ai pus un alt coș de gunoi, se va ocupa spațiu.Deci, este mai bine să utilizați nostru subțire și

spațiu-gratuit coș de gunoi.

Nostru invizibil masina de gunoi poate va ajuta să scape de gunoaie și mirosuri.În comparație cu tradiționale de masina de gunoi, gunoi sac titularul rezolvă complet problema ca masina de gunoi întotdeauna ocupă prea mult spațiu în mașină.Nu ocupa nici mult spatiu pentru pasagerii din vehiculul dumneavoastră.Ușor de utilizat , și păstrați masina ta curat si ordonat!Este un mod util și convenabil pentru a rămâne organizat în timp ce călătoresc sau în vacanță.

Caracteristici:

DUBLĂ UTILIZARE DESIGN: Aceste pungi de gunoi cu un clip poate fi agățată pe tetiere pe bancheta sau scaun-buzunare spate, foarte convenabil pentru pasageri.

De ÎNALTĂ REZISTENȚĂ: Aceste etanșe saci de gunoi sunt realizate din inalta rezistenta PE materiale, de mare capacitate, dur și greu să-break.

De ÎNALTĂ CALITATE MATERIAL: shell-ul este făcut de puternic și durabil metal, îmbunătățind textura pentru a se potrivi mai bine cu interiorul mașinii.

IMPERMEABIL SACI de GUNOI: Fiecare sac are un punctată cablul tăiat să se conecteze, care este foarte ușor de a deschide și de înaltă calitate, pungi din PVC sunt impermeabile și anti-scurgere, astfel încât acestea se pot organiza tot felul de gunoaie.

ÎNLOCUIREA UȘOARĂ ȘI de INSTALARE: Pune deoparte saci de gunoi cu ușurință și de a menține masina ta frumoasă cu instalarea ascunsă și rotativ de design de stocare.

MULTI-FUNCȚIONAL de UTILIZARE: Potrivit pentru toate tipurile de vehicule.Aceasta masina de gunoi nu este doar un coș de gunoi, dar, de asemenea, poate fi folosit ca un sac de depozitare pentru jucării, băuturi, sau documente importante.Mare organizator pentru mașină, acasă, și la birou.

Caietul de sarcini

Material: Metal

Dimensiune: 268 mm x 35 mm Pachetul Include:

1 x Rotativ Masina de Gunoi Poate + 40 Buc Saci de Gunoi Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită

afișare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate

fi ușor diferite de culoare afișate în imagine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


dimensiune 268 mm x 35 mm
Caracteristică Rotary Masina De Gunoi Poate
Nume De Brand isfriday
Origine NC(de Origine)
Material Metal

Produse similare