Cafea Cu Gheata Stropi Set Femei Barbati Hanorace Pantaloni Set De Două Piese Noi Charli Damelio De Înaltă Calitate Tricoul 2021 Toamna Iarna Costum

93.50lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cafea cu gheata Stropi Set Femei Barbati Hanorace Pantaloni Set de Două Piese Noi Charli Damelio de Înaltă Calitate Tricoul 2021 Toamna Costum de Iarna ~~ bine ati venit la magazinul meu ~~ sper să vă bucurați-vă de cumpărături și vă mulțumesc foarte mult pentru prezență.

Cald prompt (Statele Unite ale americii ora 16: 00-08: 00 mesaj de răspuns)

1. Dragă prietene, mulțumesc pentru a cumpara cadouri din magazinul nostru.Vă rog să vă amintiți să furnizeze numele complet, detaliat, adresa, cod poștal, număr de telefon, Astfel încât acestea să poată primi pachetul lor cu succes.

2. Vom folosi din Asia szie, vă Rugăm să măsurați dimensiunea în funcție de hainele pe care le purta de obicei (nu corpul lor), verificați dimensiunea lor cu mai jos de marimi inainte de a cumpara, Dacă măsurarea lor este în curs între două mărimi, de a consilia selecție de dimensiuni mai Mari.Dacă ea nu este sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj despre greutatea și înălțimea ei, le pot da o sugestie.

Notă: vă Rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferă datorită măsurare manual. (1 inch = 2,54 cm)

Culoarea reală articolul se abată puțin din imaginile de mai sus ca urmare a diferitelor ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Guler O-Gât
Compoziția Materialului bumbac, poliester
Culoare alb negru roșu galben roz
Lungime maneca(cm) Plin
Stil Casual hip-hop harajuku
Material Poliester, bumbac, poliester
Pantaloni Tip De Închidere Talie Elastic
Gen Barbati femei Copii
Din Partea Lungime Plin
Sezon Primavara Toamna Iarna
Model Tip Print
Decor Buzunare
dimensiune Dimensiunea Asia
Tip De Închidere Nici unul
Origine NC(de Origine)

Produse similare