Super Mare Cornul de Aur Dop de Fund masaj de Prostata în aer liber Anus Expansiune Stimulator Anal Mare Penis artificial Vagine Masturbari SexToy

60.58lei

Adauga la lista dorintelor

Sex Toys

Descriere produs


Super Mare Cornul de Aur Dop de Fund masaj de Prostata în aer liber Anus Expansiune Stimulator Anal Mare Penis artificial Vagine Masturbari SexToy.

Descriere: Material: Silicon Culoare: Aur/Argintiu/Negru diametru Maxim de plug:4.5/6.0 CM Insertie lungime de plug:14.6/19CM Greutate:260/600g Include: 1* anal plug Pachet : pachet Discret, pentru a proteja confidențialitatea Caracteristici : Dublu duritate, Interiorul este de 20 de grade silicon este mult mai potrivit pentru inserție ; strat Exterior de 0 grade silicon ,Piele ca simt, Ultra-confortabil din silicon fund prize,super umplere! În apropiere este o întindere intensă cu un fel de eliberare de la sfârșitul pentru o senzație diferită; Acest stil este potrivit pentru exterior poartă!

Transport

Când plasați o comandă și finaliza plata, ne va livra în termen de 2-5 zile lucrătoare.Vom anunța în primul moment, după ce pachetul este trimis.

Returnare Și Rambursare

Dacă produsul are probleme după ce a primit pachetul in termen de 7 zile, vom înlocuire sau returnare și rambursare după confirmarea problema.

Dacă doriți să se întoarcă fără motiv, vă rugăm să returnați produsele în termen de 14 zile și spune-ne numărul de urmărire.Returnare costwill fi plătite de către cumpărător.

Feedback-Ul Și Comentarii

Dacă aveți întrebări sau probleme cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne oferă, după serviciu, în timp, va vom raspunde în termen de 24 de ore de lucru.

Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ, fără nici o comunicare.Vă mulțumim pentru înțelegere în avans!

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un rating de 5 stele.

Sprijinul dumneavoastră este forța noastră de conducere, vom lucra mai greu și de a continua să se îmbunătățească.Vă mulțumesc atât de mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Obscene Imagine No
Tip Cornul De Aur Super Imens Dop De Fund
Tip De Element anal plug
Nume De Brand FAAK
Origine NC(de Origine)
Pachet Confidențialitate Pachet
Caracteristici 2 Strat exterior foarte Moale
Culoare Glod/Argintiu/Negru
Caracteristici 1 Dublu Duritate
dimensiune S/Lfor choose
Sugestiv Sexual No
Numărul De Model 075C

Produse similare