5/10buc Val Model de Scară de Pește Cârpă Cârpă 30x40cm Apă Absorbabile de Bucătărie de Sticlă Pânză de Curățare Servetele pentru Masa Fereastra

26.86lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


5/10buc Val Model de Scară de Pește Cârpă Cârpă 30x40cm Apă Absorbabile de Bucătărie de Sticlă Pânză de Curățare Servetele pentru Masa Fereastra E Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1.Unic de Fibre Material: Puternic și rapid pentru a elimina murdăria.Fibra grosimea este de doar 1/200 de păr, dar se poate absorbi praf, particule, sau lichid de 7 ori propria sa greutate.Apă și ulei pot fi separate ușor, și diferite părți de curățare poate fi completat cu o cârpă.Măsuri de 30x40cm.

2.Ușor De Curățat: tampoane au o uimitoare capacitate de auto-curatare, care este convenabil și de economisire a timpului.Aceasta înseamnă că atunci când este contaminată cu diverse pete, ai nevoie doar să se spele petele de pe.

3.Urme: Strict procesul de vopsire, astfel încât acesta nu va provoca probleme de decolorare și de poluare, atunci când curățarea suprafeței articol, și de a proteja iubita ta mobila.

4.Tacamuri & ustensile de Bucătărie și aparate & Blat: puternic capacitatea de absorbție a apei ajută să se usuce repede.Nu lasă urme și de a proteja ustensile de bucătărie ca noi.Dimensiunea mare permite o curățare mai rapidă a unor zone întinse.

5.Alte Aplicații: El ajută pentru a curăța interiorul și în afara din masina repede și bine, fără a deteriora instrumentele în mașină, și de stocare de pliere nu ocupă mult spațiu.

Notificare:

Vă rugăm să permită abateri de 1-3 cm din cauza manuală de măsurare.

Culoare aleatorii

Pachetul Include:

5/10buc x Cârpă Cârpă

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Utilizare Sanitare
Origine NC(de Origine)
Material Alte
Articol Greutate Other
Producție bureților
Numărul De Model Curățare
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat

Produse similare