Nou 1 Pereche de Ciclism Anti-alunecare, Anti-transpiratie Bărbați Femei Jumătate Degetul Mănuși Respirabil Anti-șoc Mănuși de Sport Biciclete Biciclete Mănuși

5.01lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

1. Rapid decolare design: Acest degetelor de această mănușă sunt proiectate cu un ridicat anti-cârpă picătură.Cu acesta, puteți lua cu ușurință de pe manusa.

2. Sudoare-ștergându-prosop: Această mănușă este proiectat cu o sudoare-cârpă de șters pe degetul mare, care poate ajuta șterge sudoarea cu mâinile poartă mănuși.

3. Anti-alunecare de palmier: Acest palmier de această mănușă este proiectat cu dens proeminente găuri mici, care crește frecare și poate juca un efect anti-alunecare.

4. Plasă de fluturi material: manusa folosește de înaltă calitate, importate fluture net tesatura, care este foarte ușoară și caldă.

5. Gaura de ventilatie: Această mănușă este proiectat cu un mic orificiu de aerisire cu palma, astfel încât mâna ta nu este înfundat și transpirat, si este foarte respirabil și confortabil.

Descriere:

Această mănușă folosește o jumătate de deget de design, permițându-vă să se bucure de căldura în timp ce, de asemenea, joacă cu telefonul mobil.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru, gri (opțional)

Material: plasă de fluturi material + burete

Marime: S X L XL

Pachetul Inclus:

1 Pereche * Mănuși

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Gen Universal
dimensiune S, X, L, XL
Pentru Echitatie, pescuit
Material Poliester, MICROFIBRA, fluture net tesatura + burete
Culoare negru, gri
Caracteristică Lavabil
Numărul De Model Mănuși De Ciclism
Tip O Jumătate De Deget
Origine NC(de Origine)

Produse similare