Noile Căști Wireless de Încărcare Cutie de Caz Pentru Galaxy Muguri Vii Alb Negru Inlocuire Caz de Încărcare USB Tip-C prin Cablu de Tarifare

30.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noile Căști Wireless de Încărcare Cutie de Caz Pentru Galaxy Muguri Vii Alb Negru Inlocuire Caz de Încărcare USB Tip-C prin Cablu de Tarifare

Caracteristici: 1. Compatibilitate mare: Conceput pentru Galaxy Muguri live pavilioane, se poate înlocui deteriorat sau lipsește Caz de Încărcare (castile nu sunt incluse).Notă: de putere în caz de încărcare nu poate fi afișat corect pe telefon.Procentul bateriei depinde de culoarea led-ul indicator de încărcare cutie.

2. Portabilitate și Confort: Acest inteligent de încărcare caz pentru Galaxy Muguri live pavilioane, puteți lua cu tine acasa, la birou, masina sau de călătorie.Face earlybuds de încărcare mai convenabil.

3. Protecție de putere: built-in cip inteligent poate proteja pavilioane de scurt-circuit, supra-tensiune, supra-curent și supraîncărcarea.

4. Capacitatea bateriei: bateria de capacitate de încărcare cutie este de 600 mAh, care poate încărca setul de căști de până la 4 ori.

5. Moduri de încărcare: interfață de Tip c cablu de încărcare.

Caietul de sarcini:

Nume: Pavilioane De Înlocuire Caz De Încărcare

Produse compatibile: Compatibil pentru Galaxy Muguri live SM-R180NZNAXAR

Culoare: negru, alb

Greutate: 70 grame

Încărcare dimensiune compartiment: aproximativ 50*50*28mm/1.97*1.97*1.10 inch

Capacitate baterie: 600 mAh

Timpul necesar pentru încărcarea compartiment să fie încărcată complet: aproximativ 180 de minute; starea de Încărcare: lung lumină roșie în timpul încărcării, lumină verde, atunci când complet încărcată.

Cască complet timp de încărcare: aproximativ 40 de minute; starea de încărcare: ledul roșu este aprins în timpul încărcării, și lumina este oprit, atunci când complet încărcată; notă: atunci când cea de-a doua cască este pus în, lumina roșie va clipi de două ori pentru a indica un contact bun.

Numărul maxim de ori căștile pot fi încărcate: 4 ori

Lista De Ambalare:

1*Înlocuirea Caz De Încărcare

1*USB de Tip C Cablu de Încărcare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Element Cutii
Nume De Brand Rondaful
dimensiune about 50x50x28mm
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Suport Picătură de transport maritim en-gros
Numărul De Model Înlocuire De Încărcare Cutie /Cablu Pentru Samsung Căști Încărcător, Încărcare fără fir Cutie de Caz pentru Galaxy Muguri Live

Produse similare