Gaze Naturale Rapel Supapa De Gaz, Pompa Booster, Aragaz, Biogaz Rapel, Gaz Pompa Booster, Comerciale, De Uz Casnic Booster

248.12lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


modname=ckeditor

Când plasați o comandă, vă rugăm să completați în limba engleză corect adresa ,numele destinatarului , numărul de telefon și codul poștal

Model produs: JXL-20

Tensiune de alimentare: 220V/50H

Putere nominala: 20W

Produs greutate: 1.45 kg

Duza diametru: 10mm

Presiune maximă: 25Kpa

Debit maxim: 40 L/min

Volum de produs: 18*11*8 (lungime * lățime * înălțime)

Tehnice de referință:

Asigurarea că mașina este bine ventilate și la temperatura scăzută a mediului va prelungi durata de viață a vibrațiilor de film și transformator, care poate fi scurtat prin supraîncălzire datorită blocat conducte.Nu pune pompa de aer, în apă adâncă sau zăpadă, acest produs nu are funcția de rezistent la apa.

Pompa de aer trebuie să fie instalat mai sus de nivelul apei, de cel puțin un metru distanță de sursa de foc.Durata de viață a pompei de aer depinde de ciclul de lucru, presiunea de lucru, temperatura externa, de calitate medie, de întreținere și așa mai departe.

Sfaturi de instalare:

1. Acest produs nu este automată.Deschide comutatorul pompa de aer, închideți comutatorul și pompa de aer se oprește de lucru. (Cald sfat: atunci Când nu presurizare este necesar, dezactivați comutatorul în timp, în caz contrar pompa de aer va fi în stare de inactivitate pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce va provoca o mare pierdere pentru motor)

2. A primit pompa de aer în starea de a nu conectat, sunetul este mai mare, dar după conectarea conductei, și a pus un prosop moale sau mat sub masina, sunetul va fi redus foarte mult, și are absorbție de șoc efect.

3. Poziția de instalare a pompei este mai mult de 1 metru de la sursa de foc.Ambele capete ale pompei trebuie să fie conectat cu soft conducta de aer, în timpul instalării, conducta de aer nu poate fi tras strâns, iar colierul conductei nu trebuie să fie înșurubat prea strâmt.

4, ar trebui să păstreze corpul pompei curat, nu lasa corpuri străine în corpul pompei, a păstra o bună ventilație și departe de sursa de căldură, atunci când se utilizează, nu acoperă pompa cu orice obiect care indică faptul că presiunea end presiunea este prea mică, vă rugăm să verificați pompa de blocaj fenomen.

5. Dacă scurgerea este de a fi detectat, acesta poate fi uns pe ambele părți ale corpului mașinii cu apă cu săpun sau detergent și apă pentru inspecție.Produsul nu se va aprinde spontan, cu excepția cazului în care este aproape de un foc deschis.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Tip Alte

Produse similare