Laptop Portabil Maneca Cazul Notebook Sac Geantă De Transport MacBook Air Pro Caz Rezistent La Socuri Pentru Barbati Femei

11.74lei

Adauga la lista dorintelor

Computer & Office

Descriere produs


Caracteristici:

1. Materiale de înaltă calitate: afară de aceasta geanta de laptop este fabricat de înaltă calitate rezistent la apa material PU, touch confortabil, oferă protecție pentru laptop și aparat diferite.

2. Excelent Detaliu: Utilizarea Rafinat cu fermoar,toate punctele de stres au fost consolidate, asigurați-vă că punga nu se încadrează în afară atunci când transportă mărfuri grele.

3. Portabilitate: Acest produs este mic în dimensiuni și lumină în greutate, care este foarte convenabil pentru a transporta în jurul valorii de.

4. Robust: Acest sac adaugă gros căptușit surround compartiment pentru laptop oferă o bună protecție împotriva accidentale zgârieturi, picătură, șocuri și deversare, extrally utilizarea cusăturii pe toate punctele de stres pentru a consolida, astfel încât tote sac nu se încadrează în afară chiar transportă mărfuri grele .

5. Compact: puteți lua cu ușurință servieta o geantă de umăr sau de mână sac pe baza de care ai nevoie.Ușor și elegant de design de costume de bărbați ,femei,student,sau facultatea de a utiliza în călătorie de afaceri, de călătorie, de muncă, școală și mai multe ocazii.

Descriere:

Aceasta geanta este impermeabil, respirabil, rezistent la uzura, pentru reducerea greutății, rezistente la șoc, potrivit pentru birou și utilizarea de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Material: piele PU

Metodă de deschidere: cu fermoar

Transportă componente: mâner moale

Dimensiuni: geanta de Laptop: 13.3",15",15.6"(opțional), pachet de Putere sac: 170*55*120mm

Pachetul Inclus:

1 buc * Geanta de Laptop

sau

1 buc * Geanta de Laptop+ 1 buc * Putere ambalaj sac(opțional)

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand EDUP
Material Alte, PU Piele
Origine NC(de Origine)
Metodă De Deschidere fermoar
Modele Aplicabile Macbook Pro 15-inch
Tip Servieta Laptop
Stil Portabil KUMON, Casual
Gen Unisex
Model Tip Solid
Realizarea De Piese Mâner Moale
Pachet Da

Produse similare