5 buc Temperatură Scăzută Ușor Topi Aluminiu Tije de Sudură Sudură Bare cu Miez de Sârmă de Lipire Lipire Aluminiu Nu este Nevoie de Lipire Pulbere

1.42lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Caracteristici:

1. Mare sudare efect: Acest produs are o mare sudare efecte, cu punct de topire scăzut.

2. Bună performanță: Mare sudabilitate și rezistență la coroziune, de înaltă conductivitate termică, conductivitate electrică ridicată și o excelentă performanță de procesare.

3. Operare ușoară: Potrivit pentru toate-rotund de sudare prin primar sudare operatorii, doar un mic dispozitiv de încălzire este necesar, sudură de rezistență după sudare este în general mai mare decât puterea de bază de metal în sine, și este suficient să știi gaz operația de sudare.

4. Aplicabile sursă de căldură: Acest produs poate fi folosit pentru mai multe tipuri de surse de căldură, cum ar fi propanul cu flacără oxiacetilenică și așa mai departe.

5. Probleme au nevoie de atenție: mai gros piesa, cea mai supărătoare va fi de la caldura, de aceea este foarte important să folosim un termen rezonabil sursă de căldură.Atâta timp cât temperatura la suprafața metalului de bază ajunge la temperatura de lucru de sârmă de sudare, sudarea poate fi realizată.Atunci când se utilizează sudarea cu flacără oxiacetilenică, acesta este utilizat.Flacăra de sudare, dar nu arde direct sârmă de sudură cu foc.

Descriere:

Utilizarea pe scară largă în viață, potrivit pentru sudare sau suprafață de sudură din aliaj cu rezistență ridicată, bun forgeability și o bună rezistență la coroziune.

Caietul de sarcini:

Material: aluminiu

Lungime: 50cm

Diametru: 1.6 mm, 2mm(opțional)

Pachetul Inclus:

5 buc * Un luminum Vergele de Sudare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Numărul De Model Vergele De Sudare De Aluminiu
Diametru 1.6 mm, 2mm(opțional)
Material Aluminiu
Origine NC(de Origine)
Lungime 50cm
Tip Instrument De Mână Piese

Produse similare