Din Oțel Inoxidabil Filtru Produse Alimentare Lingura De Bucatarie Faina Sită Net Portabil Ecran Făină Filtru Net Filtru Lingura Consumabile Bucatarie

7.39lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

Material:otel Inoxidabil

Dimensiune:diametru 7cm, 8cm, 10cm, 12cm, 14cm, 16cm, 18cm

Culoare:Ca imagine

Denumire produs :filtru din oțel Inoxidabil lingura

Greutate:29g, 34g, 42g, 60g, 71g, 84g, 118g

Ambalare:sac de opp

Caracteristici:

1. Oțel inoxidabil de înaltă calitate îngroșat late-partea lingura de ulei, disponibile într-o varietate de dimensiuni, de dimensiuni diferite și prețuri diferite.Diagonal plasă, mai bine pentru cernere de pulbere, de suprafață, ulei de pescuit, etc.

2. Abrupt cele mai bune ceașcă de ceai cu usurinta.Doar umple sita cu volante ceaiuri și condimente și restul în băutură cană de apă fierbinte.Lasa foarte fin din oțel inoxidabil plasă de sârmă filtru de particule din lichid.Folositi-l la bar pentru a face cocktail-uri cu usurinta.

3.Un filtru de încredere, care nu va rugini.Perfect de dimensiuni mici pentru a strecurat ceaiuri, ceai, cacao, cocktail-uri, sucuri de lamaie, și cernere condimente.Robust twilled ochiurilor de plasă este greu, maleabil, și își menține forma în timp ce efectuează, precum și alte dublu-plasă de modele.

4.Construcția durabilă din oțel inoxidabil, cu o garanție pe viață.Cele mai dificile 3-inch filtru disponibil.Toate sudurile si imbinarile sunt inspectate pentru calitatea și puterea.

Masina de spalat vase în condiții de siguranță cu sigilate rim design.Niciodată alimente blocat între jantă și ochiurilor de plasă din nou!Nostru sigilate rim design caracteristici netede, rotunjite finisaj care blochează particulele de alimente de la obtinerea prins între plasă și rim.

5.Aderență bună, non-alunecare, rezistent la căldură mânere: soft-touch mânere permite să tulpina alimente ușor menținând în același timp controlul în condiții de carosabil alunecos și a proteja mâinile de arsuri.Bucătărie excelentă de ajutor pentru cei care se lupta cu artrita.

Dimensiunea Diagramă:

Dimensiune:diametru 7cm, 8cm, 10cm, 12cm, 14cm, 16cm, 18cm

Pachetul include d: 1* filtru din oțel Inoxidabil lingura

Notă:

Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Certificare CE / UE, CIQ
Tip Colanders & Filtre
Numărul De Model Filtru Lingura Net
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare