Coolrunner Biciclete Ghidon De Bicicletă, Mânere Pentru Copii Fete Băieți, Non-Alunecare De Cauciuc De Ciuperci Mânere Pentru Scuter Cruiser Seadoo Tr

7.23lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Coolrunner Biciclete Ghidon De Bicicletă, Mânere Pentru Copii Fete Băieți, Non-Alunecare De Cauciuc De Ciuperci Mânere Pentru Scuter Cruiser Seadoo Tr Caracteristici:

-Acest ghidon de prindere este fabricat de înaltă calitate TPR cauciuc care este durabil, non-alunecare,moale si confortabil pentru ciclism.

-Biciclete ghidon conceput cu clasic în două ape turbo formă de suprafață, care pot obține o mai bună anti-alunecare și de absorbție de șoc, atunci când sunt transpirație sau în ploaie.

-Calitate matterial: realizate din cauciuc rezistent, moale si rezistenta la abraziune puternic, care este moale si confortabil pentru bicicleta, usor de loc si cad.

- Lungime: 5.1 in / 130 mm;

- Diametru interior: 0.87 în /22.2 mm.

-Potrivit pentru diverse biciclete, cum ar fi biciclete electrice, biciclete pliabile, biciclete rutier, biciclete de munte.

- Non-alunecare, design: clasic, în două ape turbina design de suprafață a oferi o mai bună anti-alunecare și de absorbție de șoc, atunci când sunt de transpirație sau de capturare în ploaie.

-Pulverizare cu un pic de apa cu sapun sau detergent de apă de pe ghidon pentru a face mai ușor și mai rapid pentru a instala. (Nu pun la trântă pe bicicleta ghidon direct atunci când primești o bicicletă mânere, deoarece ușor de a fi rupt de frecare.)

Descriere:

-Material Principal: Cauciuc

- Culoare: albastru Inchis

-Element Dimensiune: Aprox.

-Lungime: 130mm,

-calibru: 22.2 mm

-Greutate Totala: Aprox.95g

-Ambalare Include: 1Pair Non-Alunecare de Cauciuc Biciclete Ghidon NOTĂ: Acest produs este într-un fel de fotografiere,calculator diferite au diferite monitor,culoarea poate fi un pic de diferență.

-Feedback-ul dvs. pozitiv este un mare ajutor pentru noi.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom contacta în termen de 24 de ore.Lista de ambalare 1Pair Non-Alunecare de Cauciuc Biciclete Ghidon

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Lungime 130mm
Greutate Brută Aprox.95g
Cuvinte cheie biciclete ghidon
Calibre 22.2 mm
Cheie words2 Bicicleta mânere
Material Principal Cauciuc
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand ANENG
Tip Instrument De Mână Piese
Utilizare Home DIY
Element Dimensiune Aprox.

Produse similare