1 buc coafor Frizer Tunsoare Vopsire a Subliniat Coada Pieptene de Coafat Styling

3.68lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristică: 100% brand nou, de înaltă calitate.Design: costum pentru subțire, fin și normal tipurile de par, 3 rânduri de dinți oferă de 3 ori volumul, bun pentru backcombing, teasing, de secționare și de finisare de păr, multi-lungimea dintelui, coada pieptene de proiectare pentru rapid despărțire.

Funcția: acest pieptene coada creează plenitudine în fine de tipul de păr și pot fi aplicate pe tot parcursul zilei pentru stilul touch ups, frumos pentru a fi utilizate în crearea de volum pentru seara de styling și până-dos

Portabil pentru a transporta: datorită materialului este din material plastic, robust și ușor de pieptene, rezistente la căldură și rezistent, portabil pentru a transporta oriunde.

Ușor de utilizat: prin sectionarea zonelor de păr și pieptene de la radacina parului spre scalp vă puteți construi imediat înălțime și volum în stilul tău sau stinge.

Profesionale Fin-dinte Pin Metalic Coafură Stil de Păr de Coadă de Șobolan Pieptene Frizer.

Păr Salon De Profesie Frizer Tunsoare, Vopsire, Tăiere Păr Pieptene Părul În Două Culori Din Plastic Subliniat Coada Pieptene Evidenția Pieptene.Descriere: Tip de Element:Coada Pieptene Material: Plastic Culoare:Ca imagine afișată Dimensiune:20.5*3cm/8.1*1.2 în Ambalare: OPP Cantitate:1 Buc Pachet incluse: 1 Buc ×Coada Pieptene Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare. 2.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand KuZHEN
Numărul De Model Coada Pieptene
Material Plastic
dimensiune 20.5*3cm/8.1*1.2in
Origine NC(de Origine)

Produse similare