De înaltă precizie 0,005 mm ER11 collet chuck ER spring collet chuck buna stabilitate si aderenta ER11 collet chuck pentru strung CNC

31.75lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Cald sfat:Pentru că de prea multe tipuri de produse , pls contactati-ne, dacă aveți orice întrebare.vă mulțumesc!

Noi vindem doar de mijloc și high-end de produse, astfel încât calitatea produselor noastre este garantată absolut .Ne sunt specializate în producția de mașini de frezat instrument accesorii producatori, produsele noastre includ ISO /BT/ HSK suport instrument , ER collet chuck, cheie, nuci, trage cuie etc. ER spring collet chuck forța de Prindere, de înaltă precizie(0,005 mm), o buna stabilitate si aderenta.Poate fi utilizat pentru masini de gaurit, unelte de alezat, daltă, alezoare și alte instrumente.Material: oțel de arc ( de bună calitate )

FAQ

Q:Puteți oferi ODM sau servicii de OEM?

A:yes.We pot oferi atât servicii,avem un profesionist de R&D echipa cu puternic capacitatea tehnică,toți membrii au peste 10 ani exprerience în acest domeniu.Am obținut o serie de brevete de invenție și model de utilitate, de brevete.

Q:Cum pot avea încredere în calitatea?

A:puteți fi siguri de calitatea noastră în întregime.Avem cea mai mare procssing echipamente și instrumente de măsurare pentru a asigura punerea în aplicare perfect de fiecare design și procesul de fabricație.Și avem QC departamentul de calitate pentru a controla strict fiecare proces din material inspecția produselor finite de inspecție.

Q:ai oferi servicii post-vânzare?

A:Yes.Please nu ezitați să ne spuneți de orice probleme în timpul utilizării,Vom face noastre cele mai bune pentru a ajuta și de a rezolva problema cât mai curând posibil,și feedback-ul de la tine ar fi foarte apreciat.

Politica De Transport Maritim

Vom alege cele mai bune și cele mai potrivite compania de transport maritim.De obicei este nevoie de 7-12 zile să ajung de cele mai multe țări.Veți fi notificat cu numărul de urmărire odată pentru expediate. 2. Cumpărătorii internaționale sunt responsabili pentru orice taxe vamale și taxe impozite pentru guvernul local.Vă rugăm să contactați biroul local vamală cu alte întrebări pe această temă.Noi nu va fi responsabil pentru orice tarife, taxe sau orice alte taxe solicitate de către țările de destinație.

Politica De Returnare

Acceptam 14 zile politica de returnare.Dacă doriți să reveniți la articol, vă rugăm să ne contactați în 14 zile și asigurați-vă că pachetul este sigilat.Cumpărătorul trebuie să plătească pentru a merge și înapoi costul de livrare si taxa de personalizat de fiecare țară.Odată ce am primit produsul si am verificat, ne va face rambursarea parte în 24 de ore. 2. Am asigurați-vă că elementul este 100% de brand nou 3. Orice problemă de calitate în condiții normale de utilizare în timpul perioadei de garanție, le oferim gratuit, reparații.Cumpărătorul ar trebui să plătească costul de returnare și compania noastră va plăti re-costul de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Certificare Nici unul
Material de primăvară din oțel
Numărul De Model ER11
Cerere CNC
Brand MEK
Precizie 0.005 MM

Produse similare