6cm Realist casă de Păpuși de Pluș Papusa Moale Umplute Iepuri Iepuras Jucării Miniaturale de Decor Papusa Mini Comun Iepure Pandantiv 03KD

1.71lei

Adauga la lista dorintelor

Papusi & Accesorii

Descriere produs


6cm Mini Moale de Plus Iepuras Iepure Comun Papusa Decoratiuni pentru Casa de Pluș Jucărie Mini Iepuras Umplute Papusa Iepuras Cifre N84E

OOTDTY

Caracteristici: Siguranta Material: Realizate & umplut cu calificată PP bumbac în interior, moale de pluș în afara pentru a face netedă și confortabil la atingere.

Mini Cutie Design: Cu cutie mini iepuras de design, care pot fi folosite ca ornamente de Crăciun, sau ca decora pepinieră, aceste iepurași de drăguț va aduce mai multă fericire împrejurimi.

Manual de Soft Design: Soft de cusut design pentru a face mai realist comun bunny și formă frumoasă pentru copii să se joace cu.

Larga Utilizare: Potrivit pentru grădiniță și acasă decoratiuni, jocuri joc de rol, care este, de asemenea, o alegere bună pentru păpuși sau masa acasă , prăjituri ziua de nastere decor.

Cel mai frumos Cadou: O alegere excelentă pentru copii cadou de ziua de nastere, cadou de Crăciun, în mișcare zi de cadou care este potrivit pentru copii, familie, colegi, prieteni.

Caietul De Sarcini: Material: Bumbac

Culoare: Bej, Maro, Maro Deschis, Roz

Dimensiune: 6 x 3 cm / 2.36 x 1.18 inch

Cantitate: 1 Set

Net Greutate: 10g/0.02 kg

Pachetul Include: 1 x Iepuras de Plus Jucarie

notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Varsta Recomanda 25-36m
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)
Tip Produs Derivat
Material De pluș
Certificare Nici unul

Produse similare