Gamepad X19plus Portabil Retro Joc Consola 5.1-inch Ecran Mare Sprijină PS1 GBC MD Nostalgic forGBA Joc Consola Gamepad Pubg

138.37lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Gamepad X19plus Portabil Retro Joc Consola 5.1-inch Ecran Mare Sprijină PS1 GBC MD Nostalgic forGBA Joc Consola Gamepad Pubg

Puncte: 1、Mult Timp de Așteptare: 1024*600 ecran HD, built-in 2000mAh litiu polimer baterie, de viață a bateriei de până la 30 de ore!Juca în mod continuu, timp de 10 ore și configura cablul de încărcare.

2、Multi-funcția de Joc pentru Consola: Suport APE/MP3/AVI/RMVB audio și formate video, video de înaltă definiție de ieșire, muzica/poze/filme/ebooks/fotografii camera/și să se joace jocuri, suport 5.1 sunet surround stereo, vibrație unică, difuzoare, bucurați-vă de super-puternic efect de șoc.

3、Configura mai Multe Limbi: engleză, Japoneză, coreeană, franceză, germană, italiană, olandeză, și în alte limbi, suport de înaltă definiție video de ieșire, de 3,5 MM setul cu cască stereo, puteți juca oricând, oriunde.

4、cel Mai frumos Cadou: aspectul Rece, rafinat, cutie de cadou, cele mai frumoase amintiri din copilărie pentru adulți, și cea mai interesantă experiență pentru copii!Acest lucru este cel mai bun cadou pentru orice jucător.

5、Clasic Joc pentru Consola: High-definition 5.1-inch ecran mare de afișare, joystick dual design, built-in de 10.000 de jocuri clasice, suport forGBA/ forSFC/GBS/ pentru GB/ pentru FC arcade jocuri.Sprijinul maxim 128GB TF mari de memorie, poate fi în TF Descarcă jocul cu relevante format pe card.

Caietul de sarcini:

Nume: Retro de Mână Joc de Consola

Model: X19PLUS

Dimensiune ecran: aproximativ 5,1 inch ecran HD

Numărul de jocuri built-in: 10.000 de

Rezoluția ecranului: 1024*600

Built-in baterie: 2000mAh

Principal de control: 2279 principal de control versiune arcade

Alimentare: 5V/1A

Difuzor: built-in difuzoare duale (suport difuzoare externe)

TF card de expansiune: 128GB (maxim)

Joc caracteristici: suport clasic de jocuri, cum ar fi pentru NES, forGBA, pentru MD, forSFC, pentru MAME, pentru FD, pentru GB, pentru SFD, pentru PS1, pentru N64, pentru CF, etc.

Video și interfață audio: aproximativ 3.5 mm/0.14 inch

Culoare: roșu, albastru, rosu, galben

Lista De Ambalare:

1*Consola De Jocuri

1*Manual de utilizare

1*Cablu De Încărcare

Notă:

1. Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine pentru a fi ușor diferite de la elementul real.

2. Admisibilă de măsurare toleranță este +/- 1-3cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Pachet Da
Numărul De Model X19 Plus 5.1-inch Consola de jocuri
Dimensiunea De Afișare Alte
Nume De Brand HXSJ
Afișaj Color Da
Comunicare USB
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Ecran Tactil Da

Produse similare