Chitarist Jackknife Creative Pliere Cuțit de Utilitate EDC Cadou Pentru Iubitorii de Muzică Ninja Lama

59.74lei

Adauga la lista dorintelor

Scule De Mână

Descriere produs


Chitarist Jackknife Creative Briceag

1. Chitaristul Jackknife este o alegere ideală pentru utilizarea de zi cu zi și de colectare. 2. Mâna-lamă ascuțită fost prelucrate de piatră de spălat, ascuțite și de prevenire a coroziunii. 3. Frumos sculptate mânerul este confortabil pentru griping. 4. Vinde doar online.Lungimea lamei: 6.6 cm/2.6" Pliere Lungime: 9.5 cm/3.7" Desfășurarea Lungime: 16.1 cm/6.3" Greutate:62g/2.2 oz Cuțit Material: 3cr13 Material Lamă: 3cr13, din aliaj de aluminiu Tehnologie: Piatră de Spălat mâner cuțit Ambalaj: Cutie

FAQ

Metoda De Livrare

Cutitele sunt produse sensibile și au nevoie de metode speciale pentru o livrare.Vom folosi propria noastră metodă de transport maritim să-l livreze.Acesta va fi diferit pentru diferite țări.

Timp De Transport Maritim

Timpul de livrare este diferit pentru diferite țări.Timpul nostru de livrare este de 20-40 de Zile de la statele UNITE ale americii. (85% livrate în 20zile). 30-45Days pentru alte țări.Vă rugăm să permită o oarecare întârziere în timpul COVID-19 perioadă.Interne livrare de unele țări ar putea fi lent, din cauza eficienței scăzute de postul local de sistem.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cu livrarea, dar nu putem schimba fundamental situația dificilă.

Plata

Acceptam orice metoda de plata, care sprijinit de www.pizzeriaalforno.ro.Puteți alege un card de credit sau de o terță parte metodă de plată cum ar fi Paypal.Vă rugăm să contactați-ne pentru a comanda orientare dacă nu știți cum de a comanda on-line.

Client Service

Avem întotdeauna un serviciu on-line.Vă rugăm să ne contactați direct prin intermediul www.pizzeriaalforno.ro messager dacă aveți orice îndoială.Vom răspunde la tine cât mai curând posibil, atunci când vom vedea întrebarea ta.

Rating

Orice fel de bine judecat de rating este binevenit.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, fără a ne contacta.Vom rezolva în mod activ problema cu care te intalnesti când a comanda de la noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Funcția Clip De Buzunar, Linerlock, Rapid Deschide
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Material Din Oțel Inoxidabil 7Cr17MOV
Tehnologia Blade Mână Ascuțit, Piatra De Spălat
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand ninja lama
Materialul Lama Din Oțel Inoxidabil
Se Ocupe De Tehnologie De înaltă precizie de chitara sculptura
Numele Chitarist Jackknife Creative Briceag
Pachet Cutie
Material Mâner Din Oțel Inoxidabil
Cerere Colectie, Utilizarea De Zi Cu Zi, Drumeții, Camping, Călătoresc, Auto Defencing
Tip Pliere Cuțit Cu Lama, briceag

Produse similare