Jucarii De Baie Distracție Diy Slide Cascade De Interior Urmări Lipi De Perete Cadă Jucărie Cadouri De Pulverizare A Apei Instrument Duș Jocuri Pentru Copii

48.00lei

Adauga la lista dorintelor

Jucării Clasice

Descriere produs


Jucarii de baie Cadă de baie Jucărie Distractiv DIY Slide Cascadă Interioară Urmări Lipi de Perete pentru Baie Jucarii pentru Copii Varstele 3 4 5 6 7 8 Ani

Jucăria de baie: Acest joc distractiv jucarii de baie set vine cu asortate blocuri, bile și rață jucarii, copiii pot construi ca a place, de a spori copii joc distractiv și să-i bucurați-vă de nenumarate ore de distracție.

DIY Cadă jucarii: Copii place să se adune, să ia în afară și de a crea diferite combinații.Acest DIY cadă jucărie devine copiii ocupați în timpul băii, aduce mult mai distractiv pentru chilrens' timp scăldat.

Distracție jucării Toddler: Acest DIY bathtime kit pot fi folosite nu numai în baie, dar, de asemenea, în altă suprafață netedă de locuri cum ar fi ușă de sticlă sau ușa frigiderului.Joc mai multe, va oferi copiilor mai multe opțiuni și de distracție.

Ventuzelor: Există 8/9/14 ventuzelor, care sunt ușor să rămânem la cadă și țineți apăsat ferm pe suprafața netedă a obiectului.Ventuze înmuiate în apă caldă va fi mult mai solid.

Jucărie sigură: cada De baie de jucarie este confectionata din material plastic durabil și BPA gratuit jucarii de baie,Non-toxice, protecția mediului, marginile cadă jucărie sunt netede și bine finisat, care nu te va răni mâinile copiilor.

Descriere Produs

Corect Moduri de a Folosi ventuze

Asigurați-vă că perete sau de cada de baie este netedă și uscată înainte de a instala ventuza.

Alege un tv cu perete de sticla sau placi de buna perete.Atunci când stick-ul, asigurați-vă că pentru a utiliza cât mai mult forța posibil.Țineți ventuza strâns la perete și scoate aerul din interior, astfel că nu va cădea din nou.

Dacă ventuza nu poate fi spânzurat, în principal pentru că nu există aer în interior.Puteți aplica niște apă cu săpun pe spate de aspirație ceașcă înainte de lipirea la suprafața peretelui, și apoi repede se lipi de suprafața peretelui.Atunci când este uscat, acesta poate fi ferm supt.

În procesul de transport, poate provoca o ușoară deformare a ventuza din cauza extrudare, rezultând în incapacitatea de a suge ferm pe perete, puteți pune ventuza în apă fierbinte pentru câteva minute să se înmoaie înainte de utilizare, acesta poate fi ferm supt pe perete

Ambalajul include:

34/48/66PCS DIY Slide

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Coduri de bare No
Animale balena
Tip De Pulverizare A Apei Instrument
jucarii copii Jucarii pentru copii
Varsta Recomanda 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y
Jucarii Dezvoltare Jucărie
Certificare 3C
minge de stres mochi
Plastic Tip ABS
Avertizare Nici unul
Numărul De Model baie copil jucărie
se frământa jucarii Jucarii Pentru Copii De Dezvoltare
educație jucarii pentru copii Cadă Jucărie
3C Certificat
Caracteristici Baie
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Gen Unisex

Produse similare