A1A2A3A4 PVC pad tăiere de tăiere bord cusut mozaic instrument DIY pielărie instrument față-verso auto-repararea pad placă de Bază

20.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nota: España codigo postal zonas de islas comenzando con 35, 38, 51, 52 Y Portugalia Post teje 9 al principio,No hay entrega desde España. (Estas regiones Por favor m enviar desde China) Caracteristici: Fabricat din PVC de inalta calitate, pentru a proteja lama, prelungind durata de viață a lamei.Saltea de tăiere poate face, de asemenea, de tăiere de muncă mai convenabil și netedă, poate fi ușor de tăiat cu o linie dreaptă pe saltea de tăiere fără un conducător.De calitate, de auto-recuperare, două părți pot fi folosite.Pentru a preveni desktop a fi tăiat.A absolvit, puteți reduce pur și simplu la dreapta dimensiune pe ea.A1: 90cm lungime și 60 cm lățime, grosime 3 mm, foarte rezistent.A2:60cm lungime si 45 cm lățime, grosime 3 mm, foarte rezistent.A3:45cm lungime și 30 cm lățime, grosime 3 mm, foarte rezistent.A4:30cm lungime si 22 cm latime, grosime 3 mm, foarte rezistent.Material: PVC Culoare: Verde Articol Greutate: A1 aproximativ 2,5 kg ; A2 aproximativ 1,25 kg; A3:despre 0.72 kg; A4:0.35 kg pachet de instruire A1A2 din Cauza dimensiunii sale mari, placa este laminate într-un cilindru pentru livrare ușor.A1 dimensiunea pachetului este de aproximativ: 61cm*16cm*16cm A2 dimensiunea pachetului este de aproximativ: 30cm*12cm*12cm Lista de pachete: 1 * Tăiere Mat Nota: de la tăiere mat este laminate într-un cilindru, acesta trebuie să fie plasat într-o temperatură de-a expus poziția și în mod natural va aplatiza dupa 1 zi.Dragă prieten rus: acest produs trebuie aprovizionat rus depozit, astfel încât prețul este mai favorabil, puteți alege pentru a livra în Rusia, ora de sosire este mai rapid, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări, vă mulțumesc!!!

Faceți clic pe imaginea de mai jos pentru a cumpara A1 dimensiunea 90CM*60CM

Bun venit wholesale !Bine ati venit la Picătură de transport maritim!Bine ați venit să renunțe la orice întrebări de la noi, vă mulțumim pentru căutarea!De transport maritim 1. Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO). 2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 4. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post. 5. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).Politica De Returnare 1. Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. 2. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. 3. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. 4. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport. 5. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.pizzeriaalforno.ro!Feedback-ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi. 2. Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!Contactați-ne 1. Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă. 2. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru, 3. vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. 4. Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


actele tapiz Tăiere Mat
Numărul De Model A1 A2 A3 A4
Format A4 30CM*22CM*0.3 CM
Numele Pvc pad
Dimensiunea A1 90CM*60CM*0.3 CM
Dimensiune A3 45CM*30CM*0.3 CM
Origine NC(de Origine)
Material PVC
Nume De Brand HAIMAITONG
Utilizarea DIY din piele instrument pad
Grosimea plăcii 0,3 cm
piele de instrumente tăiere mat a1
Dimensiunea A2 60CM*45CM*0.3 CM
Pachet 1 bucată de Tăiere Mat

Produse similare