Universal Stylus Capacitiv Touch Screen Pen Stilou Inteligent pentru IOS/Android Sistem Apple iPad Smart Phone Pen Stylus Creion Touch Pen

35.80lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Universal Stylus Capacitiv Touch Screen Pen Stilou Inteligent pentru IOS/Android Sistem Apple iPad Smart Phone Pen Stylus Creion Touch Pen

Caracteristici:

1. Dual-scop stylus: Acest stylus-ul are un silicon touch screen la un capăt și un plastic dur de la celălalt capăt, care este compatibil cu toate curentului capacitiv și rezistiv ecrane.

2. De inlocuit one: cuprul pur, penițe la ambele capete ale acestor pixuri stylus sunt înlocuibile.Acesta poate fi înlocuit în câteva secunde fara unelte.

3. Stylus capacitiv Universal: Compatibil cu toate capacitiv touch screen dispozitive, inclusiv mobile, console de jocuri, tablete, tablete, mașini de pos, echipamente medicale, etc.

4. Anti-zero one stylus-ul: ecran tactil one are un rafinat peniță, potrivit pentru ecrane tactile capacitive, care poate proteja ecranul de zgârieturi și nu lasă amprente.

5. Cadoul Ideal: Ia un stylus la un preț imbatabil.Acesta este un ideal de Crăciun, ziua de nastere, înapoi la școală, și de birou cadou pentru familie sau prieteni.

Descriere:

Acest stylus oferă desen neted și senstivity scris experienta pe ecrane tactile, convenabil pentru clic și răsfoiți pe ecran dispozitive.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 1.45* 9*175mm

Timp de încărcare: 1 oră

Timp de lucru: 8-10 ore

Compatibil: pentru telefoane cu ecran plat ecran capacitiv dispozitive

Material: aluminiu, cupru pur

Distanța efectivă: 1.6 mm

Baterie: 0.518 wh 3.7 v 140mah

Culoare: negru, roșu, alb (opțional)

Pachetul Inclus:

1 buc * Stylus

1 buc * cablu USB

1 buc * Pen caz

1 buc * Mănuși

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Cerere Marci Universal
Cerere Tablete, Laptop-uri, Pda-uri, Altele
Pachet Da
Material Metal
Origine NC(de Origine)
Certificare CE
Aplicație Ecran Ecran Capacitiv

Produse similare