Oculus Quest 2 Link Cablu Quest Link-ul de USB3.2 Gen1 Cablu USB-C Pentru Cască Oculus VR de Tip C Cablu de Transfer Date USB-a la USB-C

48.42lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Oculus Quest 2 Link Cablu Quest Link-ul de USB3.2 Gen1 Cablu USB-C Pentru Cască Oculus VR de Tip C Cablu de Transfer Date USB-a la USB-C

Caracteristică:

1. Potrivit pentru: Potrivit pentru Oculus Căutare/ Quest 2 VR, pentru Oculus Quest link-ul de cablu 16ft (5M) grele, de mare viteză de transmisie de date și încărcare rapidă USB 3.1 Type C la USB de Tip A.

2. Pentru Oculus Quest Link-ul de Cablu: Pentru Oculus link-ul se conectează pentru Oculus Căutare/Quest 2 căști de gaming PC-ul, astfel încât să puteți juca diferite pentru Oculus Rift aplicații și jocuri, și, în același timp, taxa pentru Oculus Căutare/Quest 2 cască.

3. 16FT VR Link-ul de Cablu: designul ergonomic ajunge la 16 metri lungime, și ușor și flexibil de proiectare oferă mai multă libertate de mișcare decât cele mai multe căști VR cabluri, aducând astfel o experiență bună.

4. De mare viteză de Încărcare și Transmitere a Datelor: Testat folosind pentru Oculus Quest USB-a la USB-C la o rată de transfer de date depășește 1,333 Mbit/s.Compatibil cu LINK-ul de software unghi de 90° end-C USB unghi de 90° capăt, așa că nu se va întinde și ușor de utilizat pentru Căutarea set de căști VR.E mai convenabil si mai confortabil pentru a juca jocuri și viziona clipuri video.

5. De înaltă Calitate: poate fi folosit pentru transmisia de date, cel mai rapid poate ajunge la 10Gbps.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristică 4 Oculus Cască VR Tip C Cablu de Transfer de Date
Caracteristică Oculus Quest 2 Link-Ul De Cablu
Compatibil Marca Oculus Quest 2
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Colohas
Caracteristică 6 VR Accesorii de Sticlă
Caracteristică 3 Quest Link-ul de USB3.2 Gen1 Cablu
Tip Cabluri
Caracteristică 1 Oculus Quest 2 USB A-C prin Cablu
Caracteristică 2 Link Cablu pentru Oculus Quest 2 Halo Curea
Model Compatibil Oculus Quest 2
Caracteristica 7 Cablu USB-C Pentru Oculus Quest 2
Numărul De Model VR-05
Caracteristica 5 Oculus Quest Accesorii

Produse similare