30pcs Plasă Fină Organza Petrecere de Ambalare Vin spumant Sac Elegant de Sticlă cu Capac Transparent Nunta Cordon de Proiectare Acasă

19.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caracteristici:

Organza Tesatura: organza vin saci sunt realizate din material plasă, elegant și transparente, da sticlele tale un aspect elegant ca un cadou.

Proiectare de cordon: sticla de Vin cadou husă cu cordon sunt ușor pentru a închide și deschide, în mod unic pentru a încheia sticle de vin, cadouri de partid sau de orice timp-ish sau înalt-ish cadou cu privire la dimensiunea de o sticlă.

Elegant Culoare: Bun pentru timpul anului a da, de a face orice vin de casă, favoruri sau cadouri de Craciun etc crescator.Bun pentru magazine, buticuri si expozitii.

Versatil: organza favoarea pungi de cadouri sunt bune pentru vacanță sticla de ambalaj, ambalaj de Crăciun, aniversare, nunta, petrecere duș, cadouri de vacanță, oaspete cadouri sau alte ocazii.

Dimensiune:14x37cm/5.51x14.57inch(w*h), se potrivesc cele mai multe standard de 750ml / 25.3 oz singur sticle de vin și sticle de șampanie, foarte elegant mod de a prezenta de vin cadou.

Caietul de sarcini:

Tip: Vin Sac

Material: Organza

Culoare: Alb, Negru, Rosu, Mov Deschis, Rosu, Mov Inchis, Armata Verde, Roz, Vin Rosu, Albastru Regal, Albastru Inchis, Auriu, Lacul Albastru

Dimensiuni(W*H): Despre 14x37cm/5.51x14.57inch

Pachetul Inclus:

30 buc x Vin Sac

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand Hinmay
Ocazie Nunta Si Logodna, petrecere
Material Alte
Model Culoare Solidă
Numărul de Pc-uri 30buc
Origine NC(de Origine)

Produse similare