Drăguț de Pluș Umplute Animale de Desene animate pentru Copii Jucării pentru Fete Copii Baieti Kawaii Baby Jucarii de Plus Koala, Panda Baby Doll

11.41lei

Adauga la lista dorintelor

Papusi & Accesorii

Descriere produs


Notă :

1. Ar putea fi foarte ușoară diferență de culoare între patch-uri cauzate de producției în fabrică, am sugguest să cumpere o culoare într-un singur timp.

2. Acolo este o mica diferențele de culoare între produsele și imagini, care este inevitabilă.

3. De obicei, prețul este fără de urmărire.Dacă vreți să urmăriți coletul, vă rugăm să încercați pentru a face pe comanda peste 10$.Notă:mai mult de 150usd, vom trimite la tine prin fast și exprime în mod liber, cum ar fi DHL,SF

1 Despre Transport:

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după un clar de plată.

2. Elementele vor fi trimise la adresa de pe site-Escrow, vă rugăm să asigurați-vă că acesta este corect.Și dacă vrei să-ți schimbi adresa, vă rugăm să ne contactați înainte de plata.

3. Dacă NU receiveed termen de 4.săptămâni, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor.

4. În mod normal, coletele vor fi trimise prin China post Air Mail, care va avea 15-25 zile lucrătoare, în funcție de țări, starea vremii, festivalul de sărbători și așa mai departe.Daca ai nevoie de articole în grabă, vă rugăm să ne contactați pentru o alta metoda de livrare (ca mai jos ), care are nevoie de Feedback SUPLIMENTAR & Servicii post-Vânzare este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Doar nu ezitați să ne contactați la prima dată când îndeplinească orice problemă, avem mai mult de zece ani de experiență valoroasă în acest domeniu, ca rezultat, putem rezolva orice problema pentru tine.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.Ai încredere în noi, orice accidente vor fi rezolvate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Gen Fete
Tema Film & TV
Material Plastic
Avertizare 0
Plastic Tip PC
Baterie no
Tip PAPUSA DE MODA, Papusa Matryoshka, Etnice Păpuși
Mfg Număr De Serie Moda
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
BJD/SD Atribut papusa
Dimensiuni 0
Forma 1/3
Caracteristici Desene animate
Starea În Stoc
Numărul De Model 1

Produse similare