Noi 433mhz Auto Universal Control de la Distanță Cheie Smart Electric Înlocuire de Usi Garaj Clonarea Cloner Copie de la Distanță de la Distanță fără Fir

6.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

Măsuri de precauție:

1. Selectați controlul de la distanță al condiție: telecomanda originala funcție este normal, control de la distanță chip este la fel sau compatibil, control de la distanță frecvența de operare la fel.

2. Control de la distanță pot doar copia codul fix, afla codul chip și o parte din single-chip de control de la distanță (poate copia modelul cip vedea copyable tipul de chip).

3. Două-mod control de la distanță, rolling code control de la distanță, cu un singur cip de criptare program de control de la distanță nu pot fi copiate.Cum ar fi HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 și așa mai departe.

4. Înainte de a copia de control de la distanță, asigurați-vă că codul existent pe control de la distanță a fost eliberat și verificați ca codul este eliminate cu succes.În caz contrar, acesta nu poate fi copiat.

5. Asigurați-vă că telecomanda are suficientă energie, distanța dintre cele două telecomanda cu atât mai bine!În cazul în care copia distanța este prea aproape pentru a comuta la diferite unghiuri pentru a copia.Apăsați și țineți apăsat butonul de pe telecomanda originala pentru a trimite semnalul complet normal, iar apoi apăsați butonul de pe telecomandă pentru a asigura că funcția este complet copiate.

Caietul de sarcini:

Tip: Wireless de la distanță.

Pentru: electric telescopic ușă de control de la distanță, drum, poarta telecomanda, alarma, control de la distanță și așa mai departe.

Tensiune nominala: 3V Baterie CR2016(incluse).

Distanța de transmisie Wireless: 50-150 (m). (spatiu deschis)

Pachetul Inclus:

Control De La Distanță *1

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Utilizarea Electric Usa
Origine NC(de Origine)
Comunicare Wireless RF
Certificare Nici unul
Nume De Brand centechia

Produse similare