De înaltă Presiune Ulei de Mașină Poate 350ML Furtun din Plastic Rezistent la Cupru Sfat Duza de Lubrifiere Ulei Spray Sticla de Ulei Poate

12.49lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Puncte:

1、de Înaltă calitate de metal vopsea de tratament, oala corpul este fabricat din metal de înaltă calitate material, suprafața este pictată, este rezistent la abraziune și rugina, și efectul este bun.

2、Rafinat duzei de ulei, folosind de înaltă calitate material metalic pentru a crea duza, țeavă de aluminiu, pentru a crea ulei, ulei, uzura si rezistenta la impact.

3、cârlig poate fi spânzurat, și partea de sus a vasului poate fi agățată cu un cârlig.Acesta poate fi închis în orice moment, atunci când nu este în uz, și nu ocupă loc.

4、apasand este netedă, noul proces de etanșare structura este adoptat, uleiul nu este ușor de scurgere, presare este neted și flexibil, și utilizarea este mult mai convenabil.

5, presiune ulei oala este utilizat pe scară largă pentru întreținerea de echipamente mecanice, piese de transmisie, mijloace de transport, etc. Presiunea de ulei oală produse de firma noastra este durabil.Noul etanșe de tratament, cu o gama de presiune de aproximativ 5 metri, poate în mod eficient umple cu ulei de lubrifiere a pieselor de mașini.Acesta este instrumentul ideal pentru lubrifierea cu ulei.

Informații:

Domeniul de aplicare: întreținere mecanică inginerie auto oiler

Presiune de lucru: 350 (psi)

Extrudare presiune: 230 (psi)

Material: placă de fier de plastic

Lungime: aproximativ 160 mm/6.3 în

Presiune de lucru: 350 kpa

Tip: ulei poate

Lungime totală: aproximativ 16cm/6.3 în

Butoi capacitate: aproximativ 350ml

Presiune bar lungime: aproximativ 160 mm/6.3 în

Lista: 1*presiune mare de ulei poate

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristică 3 Uleiul Poate cu Mult Duza
Tip Alte
Nume De Brand VAHIGCY
Numărul De Model Mult gura de lubrifiere
Caracteristică 2 Ulei Spray Sticla
Caracteristică 4 Ulei De Mașină Oală
Origine NC(de Origine)
Material Plastic, placă de fier de plastic
Utilizare Comerciale Fabricarea
Caracteristică 1 Mult gura de lubrifiere

Produse similare