Negru Fata Păpuși Afro-American Juca Păpuși Realiste 35cm Joacă pentru Copii Păpuși cel Mai bun Cadou Jucărie de Păpuși Pentru Copii Educație Jucărie Amuzant

17.42lei

Adauga la lista dorintelor

Papusi & Accesorii

Descriere produs


Negru Fata Păpuși Afro-American Juca Păpuși Realiste 35cm Copilul se Joace cu Păpușile

Caracteristică:

Alege aceasta papusa negru pentru a însoți copiii, să se joace cu ei împreună, dorm împreună cu ei.În plus, ele pot imbraca papusa în funcție de preferințele lor.Știi, În lumea copiilor, asta este tot.

Modă Și Drăguț Papusa Fata - Ea este de 35cm inaltime cu grad ridicat de acril ochii, dar se pare că acestea sunt în imposibilitatea de a clipi.Negru explodează parul este implantat de manual, puteți juca imaginatia pentru a schimba coafuri pentru ea.

Inofensiv Material - Realizat din vinil material PVC, care este inofensiv pentru copii și ecologic.Nu este suficient de moale ca bumbacul papusa, dar încă mai confortabil la atingere.

Structura flexibila - 100% handmade, artizanat, cu pictura de mână.Articulațiile brațele, picioarele și capul se poate roti 360°.Capul si membrele pot muta și activă, și poate sta sau se întindă, dar nu pot sta și vorbi.Haine la păpuși poate fi

Perfect Pentru: Aceasta papusa de moda va fi cadoul ideal pentru copii sau persoane în vârstă care au nevoie să fie însoțită .

Dimensiune:13.8"/32cm Ambalaj inclus:

1 x 32cm inaltime papusa

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip PAPUSA DE MODA
Intervalul De Vârstă 2-4 Ani
Dimensiuni Nici unul
Avertizare 1 pcs inches Doll
Mfg Număr De Serie Moda
Gen Fete
Tema Ocupații
Numărul De Model Toy Black Doll Best Gift Toy
Forma 1/12
Ocupații balerina
Origine NC(de Origine)
Caracteristici Model
Baterie Nici unul
Material Cauciuc
Starea În Stoc
BJD/SD Atribut papusa

Produse similare