Vara Retro Galben Bărbați Vulcanizat Pantofi Coreea Stil Platforma de Panza Pantofi de Designer Mens Cauciuc Unic Adidași zapatillas hombre

88.36lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Stimați clienți, bine ati venit la magazinul nostru.În scopul de a oferi o mai bună experiență de cumpărături, ne-am aminti călduros.Datorită diferitelor dimensiunea pantof standarde în diferite țări, vă rugăm să alegeți dimensiunea cu atenție în funcție de lungimea piciorului.Puteți face referire la dimensiunea pantof diagramă.

Barbati Pantofi Marimi

Notificare:

Vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului, nu pantofi lengthand branț lungimea, Dimensiunea Diagramă vă pot ajuta să rezolva 90% din dimensiunea alegerea problema.

Dacă piciorul este gros și lat, puteți alege o dimensiune mai mare;

Dacă piciorul este îngustă și subțire, puteți alege o dimensiune mai mică.

Dacă nu este clar cum de a alege, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Ar fi mai bine să notați lungimea piciorului în ordine.

Pantofi vom trimite sunt Chinezi dimensiuni,Dimensiunea tag-ul de pantofi arată dimensiunea Chinez,EUR sau NOI dimensiuni.

Descriere Produs:

Vara Retro Galben Bărbați Vulcanizat Pantofi Coreea Stil Platforma de Panza Pantofi de Designer Mens Cauciuc Unic Adidași zapatillas hombre

Pachet și Livrare:

Despre Feedback-Ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, ne puteți ajuta aprinde cinci stele mici.Dă-ne un pic de încurajare și oferi, de asemenea, de referință pentru alți vânzători.Dacă aveți orice nemulțumire cu produsul, vă rugăm să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.

Despre Poze:

La mică diferență de culoare pot fi cauzate de factori precum lumina, produs fond de fotografiere și de alți factori.

Primi Adresa De:

Scrie numele tău complet și numărul casei în adresa de livrare atunci când face o comanda, deoarece Rusia au o nouă regulă acum, oficiul poștal nu va expediere colete cu tine dacă nu-ți scrie numele complet.

Despre Întoarcerea:

În cazul în care un produs defect sau gresit obiectele de care ai luat, vom retrimite sau de restituire pentru tine.De asemenea, puteți reveni la elementele în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea, cumpărătorii sunt responsabil pentru taxa de transport maritim pentru a reveni elementele.

Despre Taxa De:

Sunt supuse importate impozite, taxe vamale, care poate impuse de birou local personalizat.Nu suntem în măsură să vă informez că din cauza ca taxa este din diverse țări și articole.

Cele mai bune urări!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


size39-44 Vara
Sezon Primavara/Toamna
Materiale De Captuseala Panza
Înălțime Toc Mici (1-3cm)
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Mens Vulcaniser Adidași Vulcanizat Pantofi
Origine NC(de Origine)
Culori Yellow Orange Black White
galben pantofi pentru bărbați hommes încăltăminte într -
Tip De Închidere Dantelă-up
Nume De Brand OEING
2021 tendințe Coreea de pantofi cu Stil
Element De Moda De cusut
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model BD2113 bărbați canvas39-44
Pantofi De Panza Pantofi Retro
pantofi de designer Men's sneakers
Model Tip Solid
Branț Material tesatura
pantofi galbeni zapatillas plataforma
Material De Sus Panza

Produse similare