Automate de Bere Deschizator de Sticle,Push-down din Oțel Inoxidabil Magnetic Deschizator de Sticle,Pentru Vin, Bere, Suc Capac Opener, Accesorii Bar

4.14lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Despre acest articol

●【MARE PENTRU CADOURI】: Aceasta automată deschizator de sticle face perfect 'gadget' cadou pentru un iubitor de bere, amatori, barman, bere ambarcațiuni pasionat sau capac de sticla colector.Sticla asta de sus popper, de asemenea, se întâmplă să fie perfect stocking stuffer dimensiune!

●【CEL MAI bun STICLA POPPER DESCHIZATOR de STICLE】: Se poate arata ca un magic care l-a decapitat deschizator de sticle din viitor, dar este de fapt un super-simplu primăvară încărcate deschizator de sticle, care face ca fiecare sticla de deschidere experiență mult mai distractiv.

●【CEL mai RAPID STICLA de SUS DESCHIZATOR】: Aceasta împinge în jos deschizator de sticle este ușor de acțiune, nu de încheietura mâinii-twist design poate transforma într-un automat de barman!

●【Un DESCHIZĂTOR VĂ PUTEȚI BAZA PE】: Elegant din aluminiu cu oțel inoxidabil de calitate mecanism asigură că acest automat de bere deschizator de sticle funcționează fără probleme, și puteți Pop Top sticlă după sticlă.Pentru rezultate optime, așezați sticla de bere sau o sticla de suc pe masă sau suprafață dură.

●【DIRECȚII】: Locul deschizator de sticla pe sticla de bere sau o sticla de suc.Împinge în jos, deschid capacul.Nu îndoiți caps - perfect pentru un capac de sticla colector.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Funcția 1 Cu magnet
Numărul De Model S21-0425, Deschizator De Sticle
Material Din Oțel Inoxidabil
Funcția 2 Cu ușurință pop coperta
dimensiune 1.96 x 1.96 x 3.26 inches
Funcția 3 Ușor de Utilizat
Culoare 7 culori
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Greutate 0.13KG
Funcția 5 Cel Mai Bun Barman
Origine NC(de Origine)
Macaralele De Tip Sticla Openers
Scenarii De Utilizare Picnic, gratar, Călătorie, Mese, BUCĂTĂRIE, Familie, Bar, Pub
Utilizarea Împingeți în jos pe verticală pentru a termina
Tip Macaralele
Funcția 4 Design portabil
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil

Produse similare