GPS Ciclu de Calculator Magene C406 Computer Bicicleta rezistent la apa GPS Wireless Biciclete Monito Cronometru ANT + Strava calculatorul de Ciclism

92.12lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


GPS Ciclu de Calculator Drum de Munte Biciclete Monitor Stopwatchring Ciclism Date Magene C406 Calculator de Biciclete Impermeabil Wireless Smart GPS Computer de Biciclete

Puteți DIY ecran vitezometru

După finalizarea acivation și obligatorii preocedures, va fi adus la ecranul de setare, Aici puteți ajusta numărul de pagini, iar conținutul fiecărei pagini pentru a oferi opțiuni nelimitate pentru ecran de expansiune și reglarea, auto-oprire, timp, sunet on / off, fusul orar actual, informații cu caracter personal, etc.

Date bogate de 37 de elemente în 9 categorii Putere / Cadență / Viteză / Ritm Cardiac / Clasa / Distanta / Altitudine / Time / Turn Conta

Notă: unitatea De viteză de această versiune este km/h km/h.

Vă rugăm să descărcați Magene Utilitate din Google Play sau Apple Store

Atenție

1.Vă rugăm să Instalați aplicația Magene Utilitate în telefonul dvs. și înregistrați un cont pentru a începe Smart GPS-ul,sau Smart GPS-ul nu poate începe să lucreze.și nu vor fi sincronizate automat la Stava.

2.Aveți nevoie pentru a termina unele măsuri pe Magene Utility app atunci când vă conectați senzori noi.Astfel cadență, ritm cardiac , senzor de turație și de putere metri.

Conectarea Noilor Senzori

Aveți nevoie pentru a termina unele măsuri pe Magene Utility app atunci când vă conectați senzori noi.Astfel cadență, ritm cardiac , senzor de turație și de putere metri.

Pasul 1 - faceți Clic pe aplicație pentru a căuta pentru senzor

Pasul 2 - faceți Clic pe dispozitiv în lista

Pasul 3 - dispozitivul selectat este afișat în "dispozitivelor conectate" poziția și conexiunea este completă.

Exercițiu de date pot fi sincronizate automat la Strava, și a cotei de exercițiu dinamica cu prietenii.În viitor, mai mult platforma de servicii de sincronizare va fi deschis treptat.

4 Stele Sistem de Poziționare Suport GPS/Beidou/Galileo/Sistem de Poziționare Globală 30 de Secunde pentru a localiza rapid , să ia orice măsuri cu pace a mintii.

IPX6 rezistent la apa si lumina de Fundal Automată

Magene H64 Monitor De Ritm Cardiac

1. Viata lunga a bateriei

2. ANT+ și Bluetooth 4.0 suport

3. Compatibil cu GARMIN , IGPSPORT, ZWIFT , WAHOO , STRAVA și așa mai departe

Rapid și în mod clar reflectă starea de corpul tau in timpul exercitiilor pentru a evita daune fizice cauzate de exercitii fizice excesive.În același timp, știind că rata de inima ta poate ajuta vă menține intensitatea exercitiilor la un nivel corespunzător și de fitness este mai bine.

Notă: după fiecare utilizare, vă rugăm să folosiți curea de piept cu apă curată și pune-l plat să se usuce.După 7 de ori de utilizare, ștergeți curea diluat cu apă și săpun și clătiți cu apă curată.Nu pune curea de piept într-o mașină de spălat sau uscător, și nu folosiți substanțe chimice pentru a curăța.Curatatorii chimice poate provoca curea de piept pentru varsta prea repede si scurta durata sa de viață.

IP67 rezistent la Apa nominală

Cum de a purta ?

Vă rugăm să rețineți că zona de electrod de curea de piept este umezită cu apă înainte de a purta, astfel încât rata de inima curea pot obține date stabil.

După fiecare utilizare, vă rugăm să folosiți curea de piept cu apă curată și pune-l plat să se usuce.După 7 de ori de utilizare, ștergeți curea diluat cu apă și săpun și clătiți cu apă curată.Nu pune curea de piept într-o mașină de spălat sau uscător, și nu folosiți substanțe chimice pentru a curăța.Curatatorii chimice poate provoca curea de piept pentru varsta prea repede si scurta durata sa de viață.

Pachetul Inclus

1* senzor de ritm cardiac

1*baterie CR2032

1*curea elastică Reglabilă

Magene dual-mode senzor de introducere:

Produsul acceptă Bluetooth 4.0 și ANT+ protocol, în același timp, poate fi folosit ca un senzor de viteză sau un senzor de cadență, utilizate în ciclism APP și GPS cronometru, și a comuta între cele două moduri de reinstalați bateria.

După ce bateria este instalată, verde luminează intermitent pentru a indica modul de viteză, și lumina roșie clipește pentru a indica cadență modul. (Roșu și verde mod de lucru lumina indicatori poate fi văzut doar atunci când întrerupătorul bateriei modul este instalat)

1. Senzorul nu va începe să trimită Bluetooth și ANT+ de difuzare până când este corect instalate și utilizate.În acest moment, puteți utiliza corespunzător dispozitiv sau APLICAȚIE pentru a căuta și a vă conecta la aceasta.

2. Atunci când se utilizează protocolul Bluetooth, acesta poate fi conectat doar de către un dispozitiv sau APLICAȚIE, în același timp.Atunci când doriți să schimbați dispozitivul sau APLICAȚIA, vă rugăm mai întâi deconectați-l.

3. Atunci când se utilizează ANT+ protocol, acesta poate fi conectat de mai multe dispozitive în același timp.

4. Atunci când se utilizează APLICAȚIA de telefon mobil, aveți nevoie pentru a căuta pentru senzor în APLICAȚIA.Căutând prin telefonul mobil Bluetooth este invalid.

5. După ce senzorul este eliminat, se lasa sa stea timp de 1 minut și intră automat în modul de repaus pentru a economisi energie.

Dispozitiv de conectare instrucțiuni

Lumina verde se aprinde intermitent, iar modul de viteză Bluetooth este de radiodifuziune

Lumina roșie se aprinde intermitent, cadența modul Bluetooth este de radiodifuziune

Roșu și verde luminează intermitent alternativ, bateria senzorului este scăzută

Piese standard de cea mai nouă versiune de Magene S3 include: 1x senzor, 1x mic de cauciuc inel elastic (pentru brațul pedalier), 1x mare de cauciuc inel elastic (pentru hub), 1x baterie CR2032, 1x curbat tampon de cauciuc

Notă:

Motivul pentru care senzorul nu poate fi căutat poate fi:

1. Dacă modul de lucru al senzorului este corectă, lumina roșie este cadență și lumina verde este viteza.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand magene
Cronometru type3 Temperatura De Testare Cronometru
Funcții Măsura rata de inima, Viteza, cadence, Kilometraj, etc.
Origine NC(de Origine)
Capacitatea Bateriei 30H
Compatibil APP strava, zwift, wahoo
Transmission1 ANT +
Incarca Site-Ul strava
Transmission2 Bluetooth 4.0
Timpul De Lucru 30h de Viață a Bateriei
Vitezometru numele gps ciclu de calculator
Cronometru și Accesorii Wireless Cronometru
Dimensiunea Ecranului 2,5 inci
Cronometru type2 Kilometrajul / vitezometru
Cronometru type1 Wireless Cronometru
consumul de calorii de date Da
rezistent la apa IPX6
Modul de încărcare Micro-USB
Numărul De Model CYC-OD01, Magene C406
Certificare CE, FCC, ROHS

Produse similare