Pulverizator De Gradina Consumabile De Udare A Plantelor De Irigare De Înaltă Presiune Pompa De Aer Reglabile Manual Spray Sticla De Bautura Agricultură Duza

4.05lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Caracteristici:

1. Scenariu de utilizare: sticla Asta duza de pulverizare este o potrivire perfecta pentru udare gradina sau de curățare, se poate oferi ceață de apă sau jet de apa.

2. Rapid de descărcare de gestiune a apei: puteți să rotiți duza pentru rapid pârlit fluxul de apă pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

3. Largă aplicabilitate: se Potrivesc pentru a fi folosite cu dimensiunea normală de plastic, sticla de băutură, ușor să se conecteze și să opereze.

4. Material puternic: în Principal din PP plastic, are o structura puternica, cu materiale metalice, poate dura pentru o lungă perioadă de timp.

5. Ușor de transportat: Cu greutate de lumină și portabil dimensiune, este confortabil de utilizat și convenabil pentru a stoca.

Descriere:

Aceasta sticla cu pulverizator are 30cm lungime tub de aspirație, care poate ajunge cu ușurință pe jos de o mare sticla de băutură.-Un singur buton buton este ușor de operat.Robinet de apă pentru a opri apa, atunci când drumul.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 29*5.5*1.5 cm

Țeavă lungime: 30cm

Material: PP+cupru+fier

Ambalare: sac de OPP

Pachetul Inclus:

1* Pulverizator

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Lungimea conductei 30cm
Tip Instrument De Mână Piese
Origine NC(de Origine)
Ambalare sac de opp
dimensiune 29*5.5*1.5cm
Material PP+cupru+fier
Pachetul Inclus 1* Pulverizator
Nume De Brand ACEHE

Produse similare