1/2 Buc 48x74cm Bumbac Imprimat fata de Perna Confortabila perna moale caz Pentru Pat de Calitate Superioară față de Pernă pentru păr Dropshipping

11.11lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de pat

Descriere produs


NUMELE:Capac Pernă de Bumbac Pernă Pernă DIMENSIUNE: 48*74CM material de Bumbac, moale si confortabil、Temperate (Perfect pentru toate anotimpurile) Ușor de curățat, nu este ușor de a deteriora, durabil Menține pielea în condiții de siguranță și germeni gratuit Pachetul de Conținut : 1 buc perna caz(fără bază) Cald prompt modelul poate fi diferit, deoarece poziția de tăiere pânză este diferit.Caracteristici: 【】 Dimensiune permiteți 1-2 cm abatere 【Unic de design】 de Înaltă calitate, cu fermoar invizibil proiectare, manopera rafinat, aliniere perfectă, aspect frumos Solid de culoare, care este foarte frumos si confortabil.față de pernă mai buna masina, biroul, camera de decorare.Pachetul include: 1*Pernele de acoperire (fără pernă) Note: 1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culori reale pot fi ușor diferite de imagine. 2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3 mm abatere.

Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să lăsați 5 Stele feedback-ul și fotografia să ne sprijine pentru a face mai bine.ponderea pe SNS, Treci peste 10 îi place.vei primi 1$ reducere fără nici o limită.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Model Simplu Vopsit
Numărul De Thread 200TC
Numărul De Model meiyiyuan
Origine NC(de Origine)
Tesatura Conta 60
Obscene Imagine No
Tip Față de pernă
Utilizarea Acasă, HOTEL, Spital
Setați Tipul Da
Caracteristică Non-Toxic, Eco-Friendly
Model Tip Solid
Stil Simplu
Sugestiv Sexual No
Material 100% Poliester
Clasa Clasa A
Technics Țesute

Produse similare