Siguranța Venin Extractor Pompa de Kit Otravă de Demontare a Seta Echipamentul de Supravietuire si Prim Ajutor Aprovizionare cu Venin de Vacuum pentru Tratament de Urgență

4.30lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

1. E un plus la îndemână pentru a dvs. de Prim Ajutor auto, manusi, rucsac, etc. Sarpe Musca Kit este esențială pentru backcountry camping, pescuit, drumetii sau doar o zi în parc local.

2. Această înțepătură de albină kit poate fi de ajutor util în extragerea de albină, viespe sau venin de păianjen de la site-ul rana.Pompa este ușor de utilizat chiar și cu o singură mână.

3. Mici, reutilizabile pompa de vid ajută la eliminarea otrăvuri sub piele în 1, cu o mișcare rapidă; utilizare pentru muscaturile de sarpe, albine/viespi, tantari, insecte, și mai mult.

4. Principiul de detoxifiere dispozitiv: presiunea negativă generată de desen pentru a suge veninul din muscat gaură; pentru a evita veninul fiind dizolvat și infectate în corpul uman, produsul nu intra în corpul uman în timpul utilizării, și este sigur de a utiliza alte medicamente.

5. Potrivit pentru: activitati in aer liber, de asemenea, potrivit pentru acasă accidente, tantari, insecte, etc.

Descriere:

Principiul de detoxifiere dispozitiv: presiunea negativă generată de desen pentru a suge veninul din muscat gaură; pentru a evita veninul fiind dizolvat și infectate în corpul uman, produsul nu intra în corpul uman în timpul utilizării, și este sigur de a utiliza alte medicamente.

Portabil Detoxor numai,alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.

Veninul de vacuum Caracteristici:

1. Elimina mai multă otravă,

2. Pentru a oferi mai mult de aspirație,

3. Nevoia de alte elemente,

4. Potrivit pentru copii

5. ajuta, de asemenea, albine, muscaturi de insecte,

6. Comunitatea recomandă de urgență aparat pentru a fi utilizate.

Mușcătură de șarpe modul de urgență:

1. În scopul de a evita gura de aspiratie pentru a evita rana salvatori gura, cauzate de otrava sau pacientul are infectie rana.

2. Nu folosi un garou de cauciuc sau alte substanțe pentru a bloca arterio-venoase fluxul de sange, anti-duce cu ușurință la mai severe umflare a membrelor și necroză.

3. Nu taie locale rana: injectează venin de multe ori țesutul mai adânc și absorbit rapid, și, prin urmare, nu poate taie rana veninul eliberat, ar putea duce cu ușurință la o infectie sau modul de tăiere de eroare cauze vindecarea ranilor saraci întreaga familie.

4. Nu folositi gheata sau șoc electric, anti-vasoconstricție sau necroza parțială, de deteriorare a circulației sanguine, la nivelul membrelor edem, necroză și mai rău.

5. Nu bea alcool sau cafea, ceai substanțe iritante, astfel încât să nu pentru a promova circulația sângelui, dar pentru a face venin este absorbit mai repede.

Caietul de sarcini:

Nume: Portabil Detoxifiere

Material: Plastic

Lungime: app.14cm/5.51 în

Culoare: Alb

Caracteristici: poate fi folosit pentru a accelera venin de șerpi și de muscaturile de tantari.

Cantitate: 1 Buc

Notă:

Nici pachetul de vânzare cu amănuntul.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Conținutul Pachetului:

1 x Portabil Detoxor

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Nume De Brand OOTDTY
Origine NC(de Origine)
Tip Truse De Prim Ajutor

Produse similare