61pcs Metal Roată de Tăiere Lame Circulare de Ferăstrău din Oțel de Mare Viteză Lama Rotativ Volan Discuri Mandrina Pentru Scule din Lemn de Tăiere a pânzei de Ferăstrău

33.21lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Funcția: Tăiere, Cioplire & Tundere.

Utilizare: potrivit pentru cele mai rotativ și instrumente de aer sau de Putere moară de tocat.

Diametrul Tijei: Aprox.1/8" (3mm / 3.3 mm)

Pânze de Ferăstrău HSS: 22/ 25/ 32/ 35/ 44/50 mm

Diamond Disc de Tăiere: 25 mm

Rășină Roată de Tăiere: 32mm, 24mm

NOTĂ:

1.Vă rugăm să permiteți un 1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.

2.Monitoarele nu sunt calibrate la fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

3.Pentru siguranța dumneavoastră, purtați mănuși și ochelari de protecție atunci când se utilizează.

4.La roata de tăiere este doar taie de-a lungul marginii sale, iar discul este perpendicular pe materialul de prelucrat, atunci când este în uz.

5.Tăierea materialelor plastice necesită prelungit viteze; lemn necesită low-viteza de tăiere.Dacă bruiaj apare, crește viteza.

6.La roata de tăiere se va rupe sub o presiune enormă.Testul poate fi efectuat pe deșeurilor.

7.Mandrină cât mai mult posibil pentru dimensiuni mici lame de ferăstrău.

8.Înainte de a instala ax, verificați dacă aparatul este pornit în mod normal, dacă este crăpate sau deformate.

9.Vă rugăm să folosiți Chei pentru a strânge atunci când se utilizează și NU strângeți mandrina prea puternic pentru a bloca axul.

Caracteristici:

1.De înaltă Calitate: de Înaltă eficiență de lucru, perfect de tăiere efect.Înlocuiți cu mâner mic roată de tăiere / Ideal pentru entuziaști DIY. ( Cald Notă: Pentru a păstra discuri de tăiere a avea o viață lungă, vă rugăm să adăugați niște apă să se răcească atunci când tăiere piatră sau metal; tija trebuie să fie introdus într-chuck cu cel puțin 3/4 lungime în mare viteză roti.)

2.Detalii PACHET: 61Pcs instrument Rotativ mini discuri de tăiere seturi vine cu 3 asortate discuri de tăiere, inclusiv 6 × HSS lemn de tăiere ferăstrău discuri, 10 × Diamant discuri de tăiere roți, 40 × Rășină Roată de Tăiere Cut-off Discuri & 5 × Mandrine.Se potrivesc pentru DIY ta de zi cu zi de locuri de muncă.

3.Personalitate unică: Rotativ Cut-Off Wheel Kit are patru asortate discuri de tăiere stabilit pentru trei nevoi, HSS mini ferăstrău pentru lemn și material plastic / Diamant roți de tăiere pentru piatră / Rășină roți de tăiere pentru metal.

4.Instrument Multi-scop: Cut-Off Roți Set este potrivit pentru toate tipurile de metal, lemn, gips carton, plastic, piatra, ceramica, sticla, aliaj dur, comoara de jad de prelucrare a pietrei și mai mult / Ideal pentru tăiere, cioplire și fasonare.

5.Compatibilitate: 1/8" (3mm / 3.2 mm) cuțit disc de tăiere mandrine se potrivesc pentru cele mai multe putere moară de tocat sau instrumente rotative & instrumente de aer.Este, de asemenea, poate fi potrivit pentru Dremel instrument rotativ și alte brand instrumente mai mult de 1/8 inch chuck.

Pachetul specii:

61Pcs instrument Rotativ

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Jokapy
Certificare CE, Nici unul

Produse similare