Femei Sexy Lace Solidă Fără Mâneci Fara Spate Bikini Seturi Vedea Prin Sclipici Stras Halter Bra Și Scurte, Pantaloni Deget In Fund Haine

6.85lei

Adauga la lista dorintelor

Costum de baie

Descriere produs


Femei Sexy Lenjerie Teddy 2 Buc Seturi Vedea Prin Sclipici Stras Halter Bra Și Scurte, Pantaloni Deget In Fund Haine * Moale, elastic, ușor, și piele-friendly, mare de aproape de poartă. * O mărime, permițându-vă pentru a arăta perfect corp sexy. * Atrage toată atenția de soțul sau iubitul, să-l și veți petrece o fermecătoare budoar noaptea.

Caietul de sarcini

Gât: Ștreangul De Gât

Maneca: Fără Mâneci

Caracteristică: A Se Vedea Prin, Mesh, Plasa

Aplicabile gen: Femei

Culoare: Negru, Alb, Rosu, Albastru, Roz, Rosu, Violet, Lacul Albastru, Galben Fluorescent, Portocaliu Fluorescent

Dimensiune: Unul Mărime

Sfaturi:Culoare Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.Mirosul Toate produsele noastre sunt de brand nou, așa că este normal că nu va fi un miros chimic, relaxeaza-te, pune-l în afara pentru mai multe ore sau doar pune-l în apă pentru o jumătate de oră, mirosul va dispărea.Garanție Ne eforturile 100% satisfacție a clienților de servicii și experiență.Dacă primiți deteriorat sau elemente greșit, vă rugăm să ne contactați cu poze atașate despre problema, va vom oferi o soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore.

Pachetul include 1 x Femei, Seturi de Lenjerie (1 Sutien + 1 Pant)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Gen Femei
Talie Mijlocul Talie
Suport Tip Sârmă Gratuit
Material Poliester
Cu Pad No

Produse similare