Jucărie Moale Blocuri 3D Touch Mâna Bile de Masaj pentru Copii de Cauciuc jucării Teether Stoarce Senzoriale Montessori Baie de Jucărie pentru Copii Cadouri

32.92lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Copilul Înțelege Jucărie Moale de Cauciuc, Vinil Relief Blocuri Copil jucării Teether Set de Blocuri 3D Touch Mână Moale Bile de Masaj pentru Copii

Caracteristici:

1. Culori luminoase, cultiva capacitatea copilului de a folosi mâinile și creierul, dar bun pentru a însoți copilul de educație timpurie.

2. Multi-părți 3D relief relief inspiră copilului capacitatea cognitivă: fructe și legume cunoaștere, o formă de învățare, de recunoaștere a animalelor, un conținut bogat și variat, astfel încât capacitatea cognitivă a copiilor este mai puternic.

3. Exercițiu copilului abilităților de prindere, prindeți ușor sunetul: particule mari de blocuri, maner confortabil, exercitarea copilului abilităților de prindere și de formare a auzului.

4. Despicare capacitatea de recunoaștere, pozitive și negative concave și convexe de proiectare, pot exercita copilului capacitatea de coordonare, consolidarea copilului capacitatea de recunoaștere.

5. Stoarce construirea de blocuri pentru a elibera spațiu gol, le-a pus în apă pentru a absorbi apa, și apăsați-le după spălare cu jet de apă.

6. Simplu numărul de adunare și scădere exerciții, exerciții copilului capacitatea de gândire.

Caietul de sarcini:

Material: Vinil

Dimensiune: 60*55*55mm/2.36*2.17*2.17"

Cantitate: 6 buc/12buc

Culoare: aleatoare

Aplicabile Varsta:Potrivit pentru 0-4 ani.

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
Avertizare utilizarea în condiții de siguranță
Numărul De Model Baie Mingea Jucarii
Gen Unisex
Material Silicon
Coduri de bare No
Certificare CE
Tip Compatibil cu lego Ninjago
Varsta Recomanda 25-36m, 4-6y

Produse similare