Jucarii Sexuale Gol Cu Ham Femeia Patrunde Barbatul Sex Masculin Penis Artificial Sex Anal Plug Cuplu Centura De Castitate Pe Vibrator Realist Pentru Om Lesbiene

52.85lei

Adauga la lista dorintelor

Sex Toys

Descriere produs


bine ati venit la magazinul meu

Simplu, curat și clar

15397354677212284

Descriere produs:

Material:Silicon

Culoare:Carne,Negru,Rosu,Roz

Dimensiuni:

S Dimensiune:14.5x4cm

L Dimensiune:17x4.3cm

Pantaloni talie:66-125cm

1.Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul de urmărire ,3-7 zile sau mai mult dupa livrare logistica informațiile vor fi actualizate.Dacă orice problemă cu privire la informațiile de urmărire,vă rugăm să ne contactați înainte de a pune pentru a disputa.

2.Vă rugăm să ne contactați prin mesaj ,e-mail, sau trademanager , dacă aveți orice alte cerințe.

3.Vă rugăm să verificați pachetul și articole, asigurați-vă că este intact.

Feedback-ul:

1.Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră.Deci, dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit,(inclusiv noastră de produse și servicii, sau alt lucru).Vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune pentru a disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback-ul Pozitiv (5 stele), pentru noi,este foarte important pentru noi.

1) Vom accepta alipay, paypal, west union, tt.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure escrow procesor de plată.

2) dacă nu puteți verifica imediat după licitație de închidere, așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizate în termen de trei zile.

1.DE TRANSPORT ÎN ÎNTREAGA LUME.(Cu excepția unor țări și apo/fpo)

2. comenzile procesate în timp, după verificarea de plată.

3. trimis doar a confirmat adrese.Adresa dvs. de comandă trebuie să corespundă cu adresa de livrare.

4. imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. timpul de tranzit de la serviciu este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 40 de zile de plată, vă rugăm să ne contactați.Ne va însoți transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a trimite elementul din prima depozitul disponibile pentru livrare rapidă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Element Dildo-uri
Origine NC(de Origine)
Material Silicon
Numărul De Model GE
dimensiune S/L

Produse similare