MALACASA Mario 6 Piese Alb Fildeș Portelan China Ceramica Alb Crem Farfurii Desert Gustare de Fructe Preparate Instrument de Bucatarie

132.90lei

Adauga la lista dorintelor

Piese

Descriere produs


DRAGOSTEA MEA CASA,ÎMBOGĂȚI VIAȚA TA

MALACASA, simplu și de înaltă calitate de masă din ceramică, care oferă diferite stil de viață aceeași experiență de puritate.Alege unul minunat și practic de tacamuri pentru ambele familia și prietenii!Dragoste de viață, începe de la Malacasa!

Malacasa, Seria Mario, 6-Piesă De 7.25" Fildeș Alb De Porțelan Farfurii Desert

Dimensiuni:

7.25" farfurie de desert: L*W*H: 18.5*18.5*2cm Greutate: 305g

Pachetul inclus :

6 * 7.25" Desert Placa

Sănătos și durabil China Ceramica, non-toxice și inofensiv, mai mult timp de serviciu.

Poate rezista la temperaturi extreme de scăzute și de înaltă temperatură, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase în condiții de siguranță.

Mare pentru acasă, restaurante și cafenele de utilizare, pentru utilizarea de zi cu zi sau festivalul de decor.

√ În condiții de SIGURANȚĂ PORTELAN - confectionata din Gresie Ceramica, Non-Toxice și Inofensiv, FDA Certificate de Plumb și Cadmiu Gratuit, Făcute în China. √ TEMPERATURA REZISTENTE - a Tras la Temperaturi Ridicate, Nu este Ușor să Fie Rupt.Merge în condiții de Siguranță în Cuptor, Congelator, mașină de spălat Vase și cuptor cu Microunde. √ PERFECT de luat MASA, SERVICIU de SET - 7.25" Placa Perfect Compatibil cu Rece & Fierbinte Alimente cum ar fi Fructe, Salata, Branza, Desert, Gustare, Etc. √ DESIGN MINIMALIST - Simplu Stil de Design cu Ușurință Meciurile cu Existente Tacâmuri în Bucătărie, Indispensabil Cină Set de Servicii. √ APLICAREA pe scară LARGĂ - Multi-Utilizare Excelenta de a Folosi în Orice Familie Get-Împreună, Restaurant, Banchet oficial sau Doar pentru Utilizarea de zi cu Zi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Origine NC(de Origine)
modle MARIO-6DP-S
Material Ceramica
Model Solid
Forma Pătrat
Nume De Brand MALACASA

Produse similare